A HKO szerint összeállított, kiegyensúlyozott tápértékű, reggeli szuper-kása, amely harmonizálja és támogatja az emésztést, megerősítheti a lép-hasnyálmirigy és a gyomor működését. Adalékanyag- és tartósítószer-mentes, természetes összetétel.
Energy Gaja Essence Superfood kása 420g leírása
A Gaja essence egy 100%-ban természetes, a bioritmus alapú táplálkozás, valamint a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) alapelvei szerint összeállított, harmonizáló hatású reggeli-kása. Igazodik a szervezet tápanyagigényéhez és bioritmusához - a megfelelő pillanatban biztosítja testünk számára a lehető legkíméletesebben feldolgozott és egymással kölcsönösen harmonizáló, esszenciális tápanyagokat. A kása valamennyi összetevőjét a minőségre és a feldolgozás módjára szigorúan odafigyelve, alapos gondossággal válogattuk össze, megőrizve azok tökéletes tisztaságát és alapvető értékeit. A kása kémiai anyagoktól, adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentes. Nem tartalmaz glutént, sem állati eredetű tejet, sem finomított cukrot.
A Gaja egy maximálisan gyengéden ható, reggeli szuper-kása, amelynek fogyasztását elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek érzékennyé vált vagy legyengült az emésztésük. A HKO alapelvei szerint kiválasztott alapanyagok kombinációja, azaz a szinergikus összetételű kása preventív, egyben terápiás hatású táplálék lehet azok számára, akiknél legyengült a lép-hasnyálmirigy és a gyomor energiája. A kása nem terheli meg az emésztőrendszert.
A kása teljes értékű reggeliként, de energiát adó, finom tízóraiként vagy uzsonnaként is fogyasztható. Tegyen egy tálkába kb. 60 g kását, majd hígítsa fel forró vízzel vagy (növényi) tejjel (160-180 ml). Fedje le a tálkát, és hagyja a kását 2-3 percig pihenni. A kása sűrűségét a hozzáadott víz mennyiségével tudja szabályozni.
A tápértékre vonatkozó információk (100g)
1780 kJ / 424 kcal
Szénhidrát: 63g
Fehérje: 18,4g
Zsírok: 10,6g
Rostok: 6,7g
Zabkása - A klasszikus reggeli
A zabkása a klasszikus, tápláló reggeli ételek közé tartozik, amely egyszerűen elkészíthető és rendkívül sokoldalú. Minden korosztály számára ajánlott.
A zabkása fő összetevője a zabpehely, amely kiváló rostforrás, így segít a jó emésztés fenntartásában. Az elkészítése is pofon egyszerű: elegendő a zabpelyhet forró vízbe vagy tejbe keverni, és pár perc elteltével már fogyasztható is. A zabpehely tartalmaz B-vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre.
Az ízesítés terén rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre: friss gyümölcsök, száraz gyümölcsök, magvak vagy édesítőszerek segítségével mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő változatot. A zab kása tehát nemcsak laktató és egészséges, hanem igazán ízletes reggeli is, ami energikus kezdetet biztosít a napunknak.
Szuperkása - a tápláló reggeli titka
A szuperkása egy sokoldalú és tápláló reggeli, amely könnyedén beilleszthető a mindennapi étrendbe. Élvezd a változatosságot és a finom ízeket!
A szuperkása készítése során különböző gabonaféléket és magvakat használnak, amelyek gazdag forrásai a fehérjének, rostoknak és vitaminoknak. Az elkészítése gyors és egyszerű: elég, ha forró víz vagy tej hozzáadásával 5-10 perc alatt készre főzöd. A kását ízesítheted a kedvenc gyümölcseiddel, mézzel, vagy akár joghurttal is, így mindig új ízeket próbálhatsz ki. A szuperkása remek választás azok számára, akik egészségesen szeretnének étkezni.
A szuperkása segít a hosszan tartó energiaszint fenntartásában, így ideális választás reggelire vagy akár tízóraira. A benne lévő tápanyagok hozzájárulnak az egészséges táplálkozáshoz, míg a magas rosttartalom támogatja az emésztést. Válaszd a szuperkását a mindennapjaid során, és tapasztald meg a jótékony hatásait!
Zab pehely - A tápláló reggeli titka
A zabpehely a tápláló reggeli egyik legjobb alapanyaga, tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Segít a nap energikus indításában, és számos formában elkészíthető. Érdemes mindenki étrendjébe beilleszteni.
A zabpehely magas rosttartalmának köszönhetően támogatja az emésztést és a jóllakottság érzését adja, így sokáig eltelíti a gyomrot. Emellett gazdag ásványi anyagokban, mint például magnézium, foszfor és vas, amelyek elengedhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez. A zabpehelyben található antioxidánsok pedig segítenek a sejtek védelmében.
Különböző módon felhasználható: készíthetünk belőle ízletes zabkását, müzlit vagy akár egészséges süteményeket is. A különböző ízesítési lehetőségek, mint például a gyümölcsök, diófélék vagy méz, még élvezetesebbé teszik a fogyasztását, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb változatot.




