A krém kizárólag pörkölt mandulából készül, adalékanyag, cukor és tartósítószer nélkül.
Mendula 100% mandulakrém 180g leírása
Összetevők: mandula.
Ez volt az első magkrém, amit elkészítettünk a műhelyünkben, és a földimogyorókrém után talán ez a legnépszerűbb magkrém világszerte. Ennek minden bizonnyal nem csak a finom íze, hanem. A mandula elképesztő sok jótékony hatása is az oka. Magas az E-vitamin tartalma, segít stabilizálni a vércukorszintet (alacsony szénhidrát, és magas fehérje, zsír- és rosttartalma miatt) tele van antioxidánsokkal. Tiszta szerencse, hogy mindezek mellett még elképesztő finom is, nem? Mi enyhén pörkölt mandulából készítjük, amitől még finomabb, még intenzívebb ízű lesz a végeredmény. A földimogyoró mellett talán mandulakrém az a magkrém, amelyhez a legjobban illik a kenyér és gyümölcs párosítás a peanut butter és jelly szendvics mintájára így ha valaki inkább az édeset szereti reggelire, de kerüli a cukrot és/vagy nem akar hirtelen vércukorszint-ingadozást délelőtt, a mi tuti tippünk a teljeskiőrlésű rozskenyér pirítva, natúr mandulakrémmel megkenve, és némi gyümölccsel (pl. alma-vagy körteszeletek, málna, esetleg banán) megpakolva. A mandulakrém emellett mindenféle sütikbe felhasználható zsíradék (és részben a liszt) helyettesítésére, de krémesebb lesz tőle a smoothie, laktatóbb a zabkása, és még délután nasinak is kiváló egy kis gyümölcsöt belemártogatva. (a mi titkos nasi tippünk: datolya megtöltve mandulakrémmel, olvasztott étcsokiba mártva. Gasztroajándéknak is szuper!) A többi mandula magkrémez hasonlóan ez a termékünk is hozzáadott zsíradék nélkül - szárazon - pirítva készül, és krémmé őrlése során sem adunk hozzá semmilyen adalékanyagot - se pálmazsírt, se emulgeálószert, se egyéb növényi zsíradékot. Csak a finom, pörkölt, natúr mandula van benne, semmi más!
Mandulakrém - az ízletes egészség
A mandulakrém nemcsak ízletes, hanem tápláló is, tökéletes választás mindennapi étkezésekhez. Egyszerűen beilleszthető a diétába, és számos ételhez jól illik. Próbáld ki!
A mandulakrém készítése során a mandulákat finomra őrlik, így selymes, krémes állagot kapunk. Ez a krém tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, mint például E-vitamin, kalcium és magnézium. Az íze diós, édes ízvilágával remekül passzol a reggelihez, de édes desszertekhez is felhasználható. Kiválóan alkalmas a kenyerek, palacsinták, illetve különböző sütemények töltelékének.
A mandulakrém nem tartalmaz mesterséges adalékokat, így a természetes ízek kedvelőinek is ideális. Az egészséges zsírok és tápanyagok miatt segít a bélflóra egyensúlyának fenntartásában és a teltségérzés biztosításában. Fedezd fel a mandulakrém változatos felhasználási lehetőségeit, és élvezd az egészséges táplálkozás örömeit!




