Közvetlen fogyasztható zöldség alapú, olívával ízesített vegetáriánus pástétom, mely a hőkezelésnek köszönhetően nagyon hosszú szavatossági idővel bír. GMO mentes növényekből készült.

Hamé vegetáriánus pástétom olívával 105g leírása

Összetevők: víz, pálmaolaj, fűszerkeverék, szójafehérje, burgonyakeményítő, sűrítő anyag (xantángumi, karragén, guargumi) aroma, fűszerek, stabilizátor (nátrium polifoszfát) ízfokozó (nátrium-glutamát) antioxidáns (nátrium-eritroaszkorbát) olíva 6%, só, vöröshagyma, színezék (kárminvörös, karamell) Allergének: szója.

Olívás pástétom - a tápláló ízélmény

Az olívás pástétom egy finom és tápláló alternatíva, amely tökéletesen illik a modern étkezésekbe. Könnyen elkészíthető és rendkívül sokoldalú. Ideális választás mindenki számára, aki szereti az ízletes ételeket.

A pástétom alapját az olívabogyók adják, amelyek gazdag ízvilágukkal és tápláló hatásukkal emelik a fogásokat. A különböző fűszerek, mint például a fokhagyma vagy a bazsalikom, fantasztikus ízkombinációt alkotnak, ami minden falatban érezhető. Az olívás pástétom nemcsak kenyérre, hanem zöldségekre is remekül kenhető, így sokféleképpen variálható.
Ideális választás lehet piknikekre, ünnepi vacsorákra, vagy akár egy egyszerű hétköznapi étkezéshez is. Az olívás pástétom nemcsak finom, hanem tápláló is, így a kiegyensúlyozott étrend részeként is megállja a helyét.

Pástétom - a kreatív konyha remeke

A pástétom egy sokoldalú étel, amely számos változatban elkészíthető. Gazdag ízvilágával és krémes állagával igazi különlegesség. Kitűnő választás mindennapi étkezésekhez és ünnepi alkalmakra is.

A pástétom alapja lehet szinte bármilyen hús, hal vagy zöldség, amelyet fűszerekkel és zsiradékkal kevernek össze. A pépesített masszát gyakran tojással dúsítják, így még krémesebb állagot kapunk. Az elkészítés folyamata során az alapanyagokat alaposan megfőzik, hogy az ízek egyesüljenek. A pástétomot általában hűtőben pihentetik, hogy az ízek teljesen összeérjenek. A változatos fűszerezés lehetővé teszi, hogy mindenki saját ízlésének megfelelően alakíthassa a pástétomot.
Tálaláskor friss kenyérrel vagy zöldségekkel kínáljuk, így remek előételként szolgálhat. A pástétom nemcsak ízletes, hanem látványos is, ami minden étkezést különlegessé tesz. Kreativitásunknak csak a fantáziánk szabhat határt, hiszen a pástétom sokoldalúsága lehetővé teszi az új ízek felfedezését.