Gluténmentes tészta barna rizsből - Penne
A penne az olasz toll szóból eredeztető, származása tekintetében pedig azon ritka tésztafajták közé tartozik, melyek születését jól dokumentálták. 1865-ben Giovanni Battista Capurro tésztakészítő San Martino d’Albaro-ban készítette. Napjainkban két fő fajtáját tartják számon, a sima penne lisce-t és a barázdált penne rigate-t. Tradicionálisan al dante elkészítését javasoljuk, kiválóan alkalmas szószos ételekhez (pesto, marinara, arrabiata).

Nettó tömeg: 250g

Száraz, hűvös helyen tárolandó

Származási hely: Olaszország

Összetevők: 100% teljes kiörlésű barna rizsliszt*

*összetvők bio gazdálkodásból

Nyomokban szóját tartalmazhat.

Különleges összetevőkből gluténérzékenyek számára.

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 1579 kJ / 373 kcal
Zsír: 2,9 g
- Amelyből telített zsírsavak: 0,5 g
Szénhidrát: 77 g
- Amelyből cukrok: 0,8 g
Rost: 3,5g
Fehérje: 7,9 g
Só: 0,02 g
Pasta Natura termékek »