Az útifű maghéj népszerű rost, amely hozzájárulhat a normál bélműködéshez, az emésztés javításához, a vércukor-, koleszterinszint és a glükóz intolerancia optimális egyensúlyához.
Biomenü Bio Útifűmaghéj 125g leírása
A BioMenü Bio Útifűmaghéj egy nagyon jól oldódó rostforrás. Étrendünk gyakran rostban szegény, pedig ez elengedhetetlen lenne az egészséges emésztéshez. Az útifűmaghéj a plantago ovata növény zúzott magvaiból készült, igen jól oldódó és kényelmesen fogyasztható rostforrás. A héjak nagy mennyiségű folyadékot képesek elnyelni, ami azt eredményezi, hogy megduzzadnak és térfogatuk a száraz méretük tízszeresére nő.
Finomra őrölt, vízben jól oldódó, emészthetetlen növényi rost, amely nagy nedvszívó képessége miatt gyorsan a jóllakottság érzetét kelti. Diétában fogyasszunk étkezés előtt egy pohár vízzel egy evőkanálnyi BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJ-at, így jelentősen csökken az étvágy, illetve javul az emésztés és kiválasztás. Ez a 95%-os tisztaságú élelmi rost hatékony lehet magas vércukorszint, székrekedés, magas koleszterinszint és glükóz intolerancia kezelésében is.
A termék 100% -ban természetes és nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint cukrok, savak, színezékek, tartósítószerek stb.
A termékkel kapcsolatban semmilyen állatkísérlet nem történt.
Összetétel:
100% bio útifűmaghéj (plantago ovata)
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Antiallergén; Gluténmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; Zsírszegény; Telített zsírtól mentes; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag.
Hatóanyag tartalom:
Energia 1245 kJ/297 kcal
Zsír 6 g
amelyből telített zsírsav 0 g
Szénhidrát 34,8 g
amelyből cukor 0 g
Rost 53,5 g
Fehérje (protein) 0,2 g
Só 0 g
B1-vitamin (Tiamin) 10 mg
B2-vitamin (Riboflavin) 4 mg
B3-vitamin (Niacin) 90 mg
B6-vitamin 3 mg
Kálium 1340 µg
Klorid 2 mg
Kalcium 70 mg
Foszfor 5 mg
Magnézium 45 mg
Vas 5 mg
Cink 0,2 mg
Adagolás:
Napi 5 gramm fogyasztása ajánlott. Ízlés szerint, folyadékba belekeverve, vagy sűrítőanyagként levesekben, vagy főzelékekben, krémekben. Tésztákhoz is adható.
Útifűmaghéj - Egészséges életmód támogató
Az útifűmaghéj egy természetes megoldás az egészséges emésztéshez és a jó közérzet fenntartásához. Könnyen beépíthető a napi étrendbe, így mindenki számára elérhető.
Az útifűmaghéj gazdag oldható rostokban, amelyek segítenek fenntartani a bélflóra egészségét és a rendszeres bélmozgást. A rostok vízmegkötő tulajdonságuknak köszönhetően duzzadnak, így növelik a széklet tömegét, ami könnyebbé teszi a székletürítést. Emellett a prebiotikus hatása révén táplálja a bélbaktériumokat, hozzájárulva a jobb emésztéshez és az immunrendszer erősítéséhez.
Az útifűmaghéjat könnyen elérhetjük, hiszen számos formában fogyasztható. Legyen szó turmixokba, salátákba vagy süteményekbe való keverésről, ez a természetes rostforrás mindenki számára elérhető és egészséges választás lehet a mindennapokban.
Útifűmaghéj - A természetes méregtelenítő
Az útifűmaghéj segíthet a szervezet méregtelenítésében és a bélflóra helyreállításában. Természetes rostforrás, amely jótékony hatással van a bélműködésre.
Az útifűmaghéj gazdag oldható rostokban, amelyek hozzájárulhatnak a bélflóra egészségéhez. Ezek a rostok víz hatására megduzzadnak, zselés állagot képezve, amely segít a salakanyagok eltávolításában a bélrendszerből. A rendszeres fogyasztás elősegítheti a bélmozgásokat, így hozzájárulva a méregtelenítéshez. Ezen kívül az útifűmaghéj támogatja a bélflóra helyreállítását is, amely kulcsfontosságú az emésztés szempontjából.
Az útifűmaghéjat könnyen beépíthetjük a napi étrendünkbe, például turmixokhoz, joghurtokhoz vagy levesekhez. Fontos, hogy elegendő folyadékot fogyasszunk a rostokkal együtt, hogy a legjobb eredményeket érjük el. Fedezd fel az útifűmaghéj méregtelenítő hatásait, és érezd magad jobban!




