Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Dr. Török bioaktív kékjód 30ml

4250 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Dr. Török bioaktív kékjód 30ml részletes leírása

Magyarországon a jódhiány komoly közegészségügyi probléma. Ezt számos országos felmérés és tudományos kutatás is igazolja.

30 ml-es jód; prof.dr.Török és Fia Bt. termék a szervezet jódpótlásához.

A jód pótlására tett erőfeszítések eddig sajnos elégtelennek bizonyultak, hiszen a jódhiány okozta betegségek száma alig változik. A jód a pajzsmirigy hormonok működéséhez szükséges bioelem. Nélküle anyagcsere funkcióink és egyéb "szinte minden" testi és szellemi funkciónk elégtelenül működik.

A Bioaktív kékjód+ olyan szerves kötésű formában tartalmaz jódot, amely az élő szervezetek számára élettanilag a hatásos módon biztosítja a jódpótlást. Fontos tudni, hogy pajzsmirigy túlműködésben (hipertireózisban) szenvedők esetében mindennemű jódpótlás tilos, így mindenkinek azt javasoljuk, hogy a Bioaktív kékjód+ alkalmazása előtt keresse fel kezelőorvosát és kérje az ő javaslatát. Amennyiben a jódpótlással kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse fel kezelőorvosát és kérje ki tanácsát.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz