Biológiai termesztésű, kalóriaszegény fehérkáposztából készül tejsavas erjesztéssel.
Dr. Steinberger bio savanyúkáposztalé 750ml leírása
A táplálkozás fontos alkotóelemei a fiziológiailag értékes tejsavak. Alacsony kalóriatartalma révén fogyasztása szénhidrátszegény étrendnél is megengedett és lékúrához is ajánlott. Ropogós, a legjobb termőterületekről származó bio fehér káposztából készül tejsavas erjesztéssel ez az enyhe savanyúkáposztalé. Alacsony cukortartalma révén különösen alkalmas szénhidrátszegény étrendhez.
Használat előtt felrázandó. A felbontott üveg lezárva, hűtőszekrényben 5 napig tárolható.
Összetevők: bio savanyúkáposztalé (bio fejeskáposzta, tengeri só).
Átlagos tápérték 100 ml-ben: Energia: 41 kJ/10 kcal, zsír: 0,05 g -amelyből telített zsírsav: <0,02 g, szénhidrát: 1,5 g -amelyből cukrok: 1,5 g, rost: 0,2 g, fehérje: 0,7 g, só: <0,75 g.
Savanyúkáposztalé - az ízletes egészségmegőrző
A savanyúkáposztalé egy frissítő ital, amely a savanyított káposzta levéből készül. Tele van jótékony tápanyagokkal és probiotikumokkal, amelyek segítik az emésztést és a bélflóra egyensúlyát. A savanyúkáposztalé fogyasztása kiváló választás lehet az egészség megőrzésére.
A savanyúkáposztalé gazdag vitaminokban, különösen C-vitaminban, ami hozzájárul az immunrendszer működéséhez, és K-vitaminban, amely fontos a csontok egészségének szempontjából. Ezen kívül a tejsavbaktériumok, amelyek a savanyú káposzta fermentálása során keletkeznek, segítik a bélflóra védelmét, így hozzájárulnak a bélrendszer egészségéhez is.
Az ital ízletes és sokoldalú, könnyen beilleszthető a mindennapi étrendbe. Fogyaszthatjuk önállóan, vagy ételek kísérőjeként. Érdemes kipróbálni, és élvezni a savanyúkáposztalé jótékony hatásait!
Savanyúkáposzta - a konyha sokoldalú alapanyaga
A savanyúkáposzta egy sokoldalú és egészséges zöldség, amely számos étel kiváló kiegészítője lehet. Gazdag tápanyagtartalma miatt érdemes rendszeresen fogyasztani. A hagyományos ízek kedvelőinek kötelező!
A savanyúkáposzta készítése során a friss káposztát sóval kezelik, amely elindítja a fermentálási folyamatot. Ez a folyamat nemcsak a káposzta ízét formálja meg, hanem megőrzi annak tápanyagtartalmát is. A savanyúkáposzta tele van antioxidánsokkal és probiotikumokkal, amelyek jótékony hatással vannak az emésztésre és az immunrendszerre.
Felhasználása rendkívül széleskörű: köretként, salátákban, vagy akár levesekben is megjelenik. Tökéletesen illik a magyar konyha hagyományos ételeihez, mint a töltött káposzta vagy a pörkölt. A savanyúkáposzta íze és tápláló hatása miatt az egészséges táplálkozás fontos része lehet.
5 napos diéta Kamarás Iván ajánlásával!
A színész kúraszerűen és a mindennapokban is fogyasztja Dr. Steinberger leveit. Szüksége is van rá, állandó pörgés az élete, fitten kell tartania magát.
Kamarás Iván úgy van vele, hogy szívesen megissza a levét, ha az Dr. Steinberger. A színész állandó mozgásban van, kiemelten fontos számára a gyors méregtelenítés, ásványi anyagok és vitaminok folyamatos bevitele, szinten tartása. Évek óta rendszeresen issza Dr. Steinberger leveit naponta és kúraszerűen is, ünnepek után pedig mindig szükségét érzi egy kis extra méregtelenítésnek. Az egészséges életmódot pedig igyekszik élete részévé tenni, legyen szó sportról vagy táplálkozásról.
A tisztítókúrát Steinberger negyedévente, hathavonta ajánlja, ennyi idő alatt szaporodnak fel szervezetünkben a káros anyagok oly mértékben, hogy már ajánlott kitakarítani őket. Az ötnapos program felfrissülést, megkönnyebbülést ígér, és nem mellesleg néhány plusz kilóval is könnyebbek lehetünk. Egyébként sem, de ebben a pár napban főleg nem ehetjük magunkat degeszre, de éhezni sem kell: naponta ötször fogyaszthatunk egy-két szelet rozskenyeret.
A munka oroszlánrészét pedig Dr. Steinberger egységcsomagban hozzáférhető ötféle természetes, tartósítószerektől mentes zöldség- és gyümölcsleve végzi el. Nem tartalmaznak színezőanyagot sem, magas minőségüket az ellenőrzött termesztés, optimális időben történő betakarítás és a kíméletes feldolgozás adja. Az első nap zöldbúzafű-koktélt kell inni, egyszerre 1,5 decit öt alkalommal. A második napon zöldséglé, majd ananászlé, céklalé, végül sárgarépalé szerepel a menüben. A sorrend betartása alapvető fontosságú, mint ahogy az is, hogy a kúra során naponta 2,5-3 liter vizet is le kell gurítani.




