Fermentált papaya gyümölcslét, papaya pépet és noni gyümölcslét tartalmazó étrend-kiegészítő koncentrátum - természetes trópusi gyümölcsök erejével!

Ajánlott mennyiség:
Napi 30 ml (3 evőkanál) étkezések előtt, önmagában vagy kb. 2 dl vízzel elkeverve. Használat előtt felrázandó.

Hatóanyagok:
Fermentált papaya gyümölcslé: 25,5 ml
Papaya gyümölcspép: 2,4 ml
Noni gyümölcslé: 0,3 ml

Összetevők:
Fermentált papaya (Carica papaya L.) gyümölcslé, papaya (Carica papaya L.) gyümölcspép, gyümölcscukor, noni (Morinda citrifolia L.) gyümölcslé, tartósítószer (nátrium-benzoát, kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma

Étrendi irányzatok:
vegan

Mentességek:
gluténmentes, színezékmentes

Figyelmeztetés:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Mivel természetes gyümölcslevet tartalmaz, előfordulhat szín-, állag- és ízbeli eltérés, ami nem befolyásolja a termék minőségét.

Energia- és tápérték:
Energia: 51 kJ / 12 kcal (100 ml-ben: 170 kJ / 40 kcal)
Zsír: 0 g – amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 3 g – amelyből cukrok: 2,6 g
Fehérje: 0,2 g
Só: 0,02 g

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, és 5 héten belül fogyasztandó.

Gyártó és/vagy forgalmazó:
Natur Tanya Hungary Kft.

Engedélyszám:
NNGYK által notifikált termék

Átfogó ismertető:
A Natur Tanya® Fermentált Papaya speciális eljárással, biofermentációval készült papaya gyümölcslé, amelyhez Saccharomyces boulardii élesztőt adnak. A fermentáció alatt a cukor és erjeszthető anyagok lebomlanak, majd a folyadékot 40 °C alatti levegővel szárítják, megőrizve annak funkcionális hatóanyagait. Az ital természetes forrásból származó trópusi gyümölcsökből készül, különleges ízélményt nyújt. Alacsony energia- és szénhidrátbevitel mellett is fogyasztható, magas fehérjetartalmú étrendbe illeszthető, vagy egyszerűen az egészséges, természetes étrendet keresők számára ajánlott.

Specchiasol termékek »