Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vita Crystal Kapszaicin kapszula 100db

Vita Crystal termékek »

3213 Ft/db
Egységár: 32.13 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Vita Crystal Kapszaicin kapszula 100db részletes leírása

Kapszaicin + Gyömbér + Fahéj + B6-vitamin.

100 db-os kapszula; Vita Crystal termék az emésztőrendszer egészségéért.

A kapszaicin kiváló emésztés serkentő, gyulladáscsökkentő, csillapítja a neuropátiás panaszokat és a gyomor nyálkahártya védelemben és szerepet játszik. A gyömbér javítja az emésztést, roborál, rosszullét, hányinger ellenes hatást fejt ki. A fahéj antioxidáns, gasztroprotektív, vércukorszint-csökkentő hatással bír. A B6-vitamin pedig segíthet az idegesség és a depresszió leküzdésében.

Kapszaicin: emésztés serkentés. Gyomor nyálkahártya védelem. Neuropátiás panaszok csillapítása. Gyulladáscsökkentő. A kapszaicinodok különféle paprikákban termelődő, csípős érzetet kiváltó anyagok. Dr. Jancsó Mikós kutatásai, melyek a Szegedi Gyógyszertani Intézetben folytak, a kapszaicin neurogén-gyulladásokra kiváltott pozitív hatását bizonyították. A neurogén gyulladásos komponens számos betegség pathomechanizmusában játszik fontos szerepet (allergiás rhinitis, asthma bronchiale, chronicus bronchitis, rheumatoid arthritis, psoriasis, migraine). Paprika kivonat és kapszaicin rendszeres fogyasztása jótékony hatású az ér belső (endothel) sejtjeinek egészségére és csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Gyömbér: roborálás. Emésztés javítás. Rosszullét, hányinger elleni hatás. Fahéj: vércukorszint-csökkentő hatás. Antioxidáns hatás. Gasztroprotektív hatás. B6-vitamin: rosszullét, hányinger elleni hatás. Segíthet az idegesség és a depresszió leküzdésében. Kiszerelések: 100db kapszula.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz