A termék kendermag őrleményt és C-vitamint tartalmaz, amelyek polifenolokkal, flavonoidokkal és resveratrollal egészülhetnek ki. Rosthiányos táplálkozás esetén fogyasztása javasolt lehet.

Vita Crystal Kendermagdi rostos étrendkiegészítő 200g leírása

Ajánlott mennyiség:
1-2 evőkanál (10-20 g) naponta.

Hatóanyagok:
Össz polifenol: 50 mg / 100 mg
Rost: 50% / 50%
C-vitamin: 40 mg NRV50% / 80 mg NRV100%

Összetevők:
virágméz, kendermag őrlemény, kendermag olaj, vörös szőlő mag-héj őrlemény, C-vitamin (aszkorbinsav)

Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Kisgyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás:
10-20°C között, felbontás után csak hűtőben, kérjük, ne egyen bele, külön edénybe, tartóba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet az üvegben.

Gyártó és/vagy forgalmazó:
Slimbios Kft.

Átfogó ismertető:
A VITA CRYSTAL RESEARCH KENDERMAGDI ROSTOK egy olyan étrend-kiegészítő, amely kendermag őrleményt és C-vitamint tartalmaz. A termék polifenolokkal, flavonoidokkal és resveratrollal gazdagított, amelyek hozzájárulhatnak a szervezet antioxidáns védelméhez. A kendermagban található aminosavak a fehérjeszükséglet kielégítésében játszhatnak szerepet. A termék fogyasztása különösen ajánlott lehet rosthiányos táplálkozás esetén. A termék nem tartalmaz tartósítószert, ezért fontos a megfelelő tárolás. A Slimbios Kft. forgalmazza.

Omega-3 - egészségmegőrző hatások

Az Omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek a szervezetünk számára, mivel számos jótékony hatással bírnak. Ezek a zsírsavak hozzájárulnak a szív- és érrendszeri egészséghez, valamint a mentális funkciók fenntartásához. Az Omega-3 zsírsavakat érdemes rendszeresen fogyasztani.

A legfontosabb Omega-3 zsírsavak közé tartozik az EPA és a DHA, amelyek főként tengeri halakban találhatóak, míg az ALA növényi forrásokban, mint például a lenmagban és a dióban található. Számos kutatás bizonyította, hogy az Omega-3 zsírsavak rendszeres fogyasztása csökkentheti a gyulladásokat, javíthatja a bőr állapotát, valamint segíthet a szívbetegségek megelőzésében. Ezen kívül a mentális egészség szempontjából is fontosak, mivel hozzájárulhatnak a depresszió és a szorongás csökkentéséhez.
A megfelelő Omega-3 bevitel elengedhetetlen a kiegyensúlyozott étrend részeként. A halak, olajos magvak és algák fogyasztásával biztosíthatjuk a szükséges mennyiséget. A tudatos táplálkozás mellett érdemes figyelni a különböző Omega-3 források változatos beépítésére az étrendünkbe, hogy hosszú távon megőrizzük egészségünket és vitalitásunkat.

Kendermagrost - A természet csodája

A kendermagrost a természet ajándéka, amely gazdag tápanyagokban. Ideális választás lehet mindazok számára, akik egészségesebb életmódra törekszenek. Fedezd fel a kendermag jótékony hatásait!

A kendermagrost a kendermagok finom őrlésével készül, amely szemek tele vannak vitaminnal, ásványi anyagokkal és hasznos zsírsavakkal. Az így nyert por kiválóan felhasználható különféle ételekben, például salátákban, turmixokban vagy pékárukban. Az íze enyhén diós, ami különleges karaktert ad az ételeknek. A kendermagrost könnyen beilleszthető a napi táplálkozásba, így bárki könnyen élvezheti előnyeit.
A kendermagrost rendszeres fogyasztása számos egészségügyi előnnyel jár. Segíthet csökkenteni a gyulladásokat, támogatja az immunrendszert és hozzájárul a bőr egészségéhez is. Érdemes kipróbálni, ha szeretnéd felfedezni a természetes táplálékok előnyeit és gazdagítani az étrendedet!

Kendermag - Az ízletes és tápláló választás

A kendermag egy ízletes és tápláló kiegészítő, amelyet könnyedén beépíthetünk a mindennapi étrendünkbe. Gazdag tápanyagokban, így a jó közérzet fenntartásához is hozzájárul.

A kendermag nemcsak tápanyagokban gazdag, hanem ízletes is, ami miatt sokan kedvelik. A benne található esszenciális zsírsavak, fehérjék és vitaminok együttesen támogatják a szervezet egészségét. Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak elősegítik a szív egészségét, míg a magban lévő rostok javítják az emésztést. A kendermag ezen felül gazdag antioxidánsokban is, amelyek segítenek a szabad gyökök semlegesítésében.
Felhasználási lehetőségei szinte határtalanok: salátákban, smoothie-kban, joghurtban, vagy akár önálló snackként is megállja a helyét. Az íze és a ropogós állaga miatt minden étkezéshez remek kiegészítő lehet, így érdemes kipróbálni!