Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Probiosan kapszula 90db

Energy termékek »
Probiosan termékek »

4900 Ft/db

4410 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Probiosan kapszula 90db részletes leírása

Édesvízi algát, inulint, és a hasznos bélflórát építő baktériumokat (acidophilus) tartalmazó, bioinformációs elemekkel gazdagított készítmény.

90 db-os kapszula; Energy termék, az emésztésért, a bélmikroflóra regenerálódásáért.

A Probiosan édesvízi Chlorella pyrenedoisa algát tartalmazó, inulinnal, valamint hatékony probiotikus anyagokkal, Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium baktériumokkal gazdagított bioinformációs készítmény. Használata: a készítmény jótékonyan hat elsősorban az emésztésre, valamint elősegíti a bélmikroflóra regenerálódását antibiotikumokkal és szteroidokkal való kezelés után, vagy akár hormonális fogamzásgátló használatát követően is. Korlátozza a bélgyulladást, székrekedést vagy hasmenést okozó patogén baktériumok tevékenységét. Erős méregtelenítő hatása van, és hatékonyan alkalmazható a különböző allergiákkal és a fáradtsággal szemben.

A készítmény kiválóan használható továbbá: a bélműködés javítására, aerob (hasznos) baktériumok növekedésének stimulálására, a bélben levő méreganyagok felszívására, a normális perisztaltika fenntartására. A táplálék-kiegészítő készítmény fogyasztását elsősorban azoknak ajánljuk, akik a szokottnál több aminosavat (fehérjét) és különböző rostokat fogyasztanak, különösképpen bizonyos diéták alatt. Továbbá a még növésben levő gyerekeknek, kemény fizikai munkát végző felnőtteknek, vegetáriánusoknak, antibiotikumos kezelés alatt vagy után állóknak (főleg abban az esetben, ha a kezelés folytonosan ismétlődik vagy hosszan tart), illetve olyan esetekben, ha a szervezet a környezetből bekerülő méreganyagoknak van kitéve.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz