Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Sanct Bernhard Osztriga-Maca kapszula 120db

Az osztriga természetes módon tüzeli fel a nő libidóját és a férfi potenciáját.

120 db-os kapszula; Sanct Bernhard termék potencianöveléshez - mindkét nemnél.

*TIPP! Az összes Sanct Bernhard termék »

5481 Ft/db
Egységár: 45.68 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Ám a drága ínyencfalatot nyersen szokás fogyasztani, és ezt nem mindenki szereti: a viszolygónak viszont itt van az osztrigakapszula! Az USA-ban és Japánban már befutott, mert az osztriga (a kapszula is) sok olyan életfontosságú anyagot tartalmaz, amelyekre szüksége van a bőrnek és a kötőszövetnek is. Napi egy kapszula réztartalma például elegendő ahhoz, hogy szép és egészséges legyen a hajunk, vastartalma, hogy erős legyen a körmünk, káliumadagja pedig a cellulitiszt, E-vitaminja a ráncképződést akadályozza meg. A tengerből származó szerelmi és szépségpirula - Németországban - már recept nélkül kapható a patikákban.

további információk...

Sanct Bernhard Osztriga-Maca kapszula 120db részletes leírása

A nagyhatású Maca-kivonat kapszulák olyan természetes termékek, amelyek a keresztvirágúak családjába tartozó macából készültek. A maca különleges körülmények között nő, többnyire a tengerszint felett 4000 méteres magasságban, a perui Andok-hegységben. A helyi lakosok a macát már kb. 2000 éve alkalmazzák. A történelmi feljegyzések szerint a régi inkák nagy mennyiségben fogyasztottak macát csata előtt, hogy növeljék erejüket, kitartásukat. A modern kutatások szerint a maca sok aminosavat, cinket, taurint és más természetes összetevőket tartalmaz. Évszázadokon keresztül ez a növény volt a dél-amerikai inka törzsek fő tápanyagforrása, a helyi lakosok az Andok varázserejű ajándékának tekintették. A fiatalok abban az időben a termékenységük növelésére fogyasztották ezt a növényt. A XVI. században a spanyol király által finanszírozott tengeri expedíciók felfedezték Dél-Amerikát. Az Új Földről a spanyol királynak ajándékba vitték a macát, amelyet azóta Spanyolországban "királyi" jelzővel illetnek. A Maca a következő hatásokkal rendelkezik: serkenti a hipotalamusz, hipofizis és mellékvese működését. Gyorsan helyreállítja a fizikai erőnlétet. A fáradtság elleni hatása hasonlít a ginzengére. Megszünteti az anyagcsere kiegyensúlyozatlanságát, amelyet a stresszes helyzetek és az előrehaladott kor okoznak. Fokozza az erőnlétet és erősíti a Jang-energiát. Javítja a sperma minőségét és a spermatozoidok mozgékonyságát. Aktiválja az agyműködést, javítja a koncentrációt.