Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Ohropax Mini Soft műanyag füldugó 10db

Protina Pharma termékek »
Ohropax termékek »

1478 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Ohropax Mini Soft műanyag füldugó 10db részletes leírása

Lágy, anatómiailag formázott, bőrbarát anyagból készült termék. A hallójáratban lágyan kitágul, és biztos védelmet nyújt a zaj ellen.

10 db-os füldugó; ajánlott: kikapcsolódáshoz és zavartalan, nyugodt alváshoz.

Az Ohropax Soft sokféle területen alkalmazható: munkahelyen, koncentrált olvasáshoz, otthoni barkácsolásnál és hangos zene ellen. Kikapcsolódáshoz és zavartalan, nyugodt alváshoz is ajánlott. Védi a fület víztől és széltől is. Az Ohropax Soft füldugó modern és praktikus zajvédelmi termék, amely nagyon hatékonynak bizonyul számos felhasználási területen. Tapasztalja meg Ön is.

Alkalmazása egyszerű: a füldugót tiszta ujjal hosszában szorosan csavarja meg. Egyik kézzel húzza felfelé a fülét, a másikkal illessze a megcsavart dugót a hallójáratba. A füldugót addig tartsa ujjával a helyén, amíg az kellőképpen ki nem tágul és biztosan, kényelmesen helyezkedik el a fülben. Ha magas zajszint elleni védelemre kívánja használni, ellenőrizze a termék alkalmasságát. Vegye figyelembe a hangtompítási értékeket és a biztonsági előírásokat. Ha szabadidejében zajnak van kitéve, vagy egyszerűen csak nyugalomra vágyik, akkor az Ohropax Soft füldugó az ideális megoldás. Zenekedvelők figyelmébe: a hangtompítás egyenletes marad az egész frekvenciatartományban, úgyhogy a valós hangok gyakorlatilag nem változnak.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz