Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-2 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

Swimseal védő fülcsepp 7,5ml

Swimseal termékek »

4464 Ft/db
Egységár: 595.14 Ft/ml


Swimseal védő fülcsepp 7,5ml részletes leírása

Mindannyian jártunk már úgy, hogy az uszodai vagy természetes vizekben fülgyulladást kaptunk.

7,5 ml-es fülcsepp; Swimseal termék a hallójáratok védelméhez.

A vízi sportot űzők nap, mint nap ki vannak téve a fertőzött víz veszélyeinek, de a nyaralók is bizonyos időszakokban szenvedhetnek a víz okozta fülgyulladástól. Azonban a SwimSeal védő fülcseppnek köszönhetően ezek a fájdalmak, kellemetlen tünetek mindenkor megelőzhetőek. A SwimSeal egy olyan különleges fülcsepp, mely összetételeinek köszönhetően egy vékony bevonatot képez a külső fülben, mely bevonat képes megvédeni a külső fül bőrfelületét a fertőzött vízkáros hatásaival szemben a hosszas, vagy ismétlődő fürdőzés esetén. 97,5 %-ban polisziloxánt tartalmaz, ami leginkább a szilikonhoz hasonlítható.

Ezenkívül a termék teafaolajat is tartalmaz, mely számos gyógyhatása mellett a fül védelmére is kiválóan alkalmazható. Ezek az anyagok pedig azért is nagyszerűek, mert nem akadályozzák meg a külső fül természetes működését, hanem teljesen úgy funkcionálnak, mint a fülzsír. Azonban van néhány olyan dolog, melyet be kell tartanunk, ha a SwimSeal fülcseppet használjuk: tilos használni a fülcseppet, ha allergiásak vagyunk bármelyik összetevőjére. Nem használható a SwimSeal fülcsepp akkor sem, ha lyukas a dobhártya. Használata nem javasolt, ha a dobhártyában valamilyen tubus/szelep található. A SwimSeal csak a megelőzést szolgálja: nem használhatjuk a fertőzés kezelésére. A SwimSeal használatát kerülni kell a terhesség és a szoptatás alatt. Mindkét fülnyílásba maximum 2-3 cseppet csepegtessünk, mielőtt a vízbe megyünk. Ha folyamatosan a vízben tartózkodunk, akkor a cseppentés 2 óránként megismételhető. Ha túl sokat cseppentettünk, akkor a felesleg kifolyik a fülből. Ezt papírzsebkendővel törölhetjük le. A SwimSeal fülcseppet tartsuk száraz, hűvös helyen és óvjuk a közvetlen napfénytől. Egy SwimSeal fiola 7,5 ml fülcseppet tartalmaz.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz