Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vitaking Omega-3 Kids gélkapszula 100db

Vitaking termékek »
Vitaking Omega-3 termékek »

3040 Ft/db
Egységár: 30.4 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Vitaking Omega-3 Kids gélkapszula 100db részletes leírása

A halolaj jó hatással van a gyermekek fejlődésére. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

100 db-os kapszula; VitaKing termék az agy, az idegrendszer és a látás normál fejlődéséért.

Két éves kortól adható a gyermekeknek. Nagyon finom, eper illatú, ennek köszönhetően könnyen megszeretik a gyerekek, és szívesen fogyasztják. Ennek a magas DHA tartalmú Omega-3 készítménynek az összetevői illyen pozitív hatással vannak a gyermekek szervezetére: az Omega-3 KIDS termék két fő összetevője, az EPA és a DHA elsősorban az agy, az idegrendszer és a szemek, tehát a látás normál fejlődését támogatják.

Ez a két tápanyag az agyban és a retinában található meg a legkoncentráltabb formában, emiatt rendkívül fontos, hogy folyamatosan pótoljuk a szervezetben. Hiánya ugyanis különböző betegségeket, vagy fejlődési rendellenességeket idézhet elő. A DHA fontos része a szemben található retinának, és emiatt szerepet játszik a gyermekek vizuális képességének fejlődésében, illetve a normál szemfunkciók kialakításában. A terhesség alatti megfelelő Omega-3 kiegészítés segíthet az anyának és a magzatnak fenntartani a megfelelő, egészséges szellemi funkciókat. Az Omega-3 zsírsav gyermekkorban segíti a kognitív és a tanulási funkciókat. Az Omega-3 zsírsav az agy egyik legfontosabb tápláléka. Segíthet az egészséges memória fenntartásában, hozzájárulhat a megfelelő szellemi erőhöz, illetve az egészséges agyi funkciók fenntartásához is. Fontos szerepe van a szellemi és kognitív funkciók megfelelő működésében. Az Omega-3 KIDS összetevői egytől egyig a szellemi és agyi funkciókat támogatják. Ennek köszönhetően pedig segíthetik a gyermekek megfelelő mentális fejlődését. Felhasználási javaslatok: agyműködés, idegrendszer, kedélyállapot, magas vérnyomás, vérnyomás. Hatóanyagok - 1 db 500 mg-os gélkapszulában: DHA (Omega-3): 150 mg, EPA (Omega-3): 100 mg, Omega-3: 250 mg.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz