Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nesti Dante Dei Colli Fiorentini Ciprus szappan 250g

Nesti Dante termékek »

1291 Ft/db
Egységár: 5.16 Ft/g

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Nesti Dante Dei Colli Fiorentini Ciprus szappan 250g részletes leírása

A ciprus illatú szappannal Dél-Európa égbetörő ciprusokkal övezett vadregényes kertjeiben találhatja magát.

250 g-os szappan; Nesti Dante termék ciprus illattal - férfiak részére.

Végre a mediterrán ligetek aromáját érezheti egy gyors, frissítő reggeli zuhany alkalmával is. A közönséges ciprus karcsú változata (cupressus sempervirens stricta) Van Gogh festményeiről is ismerős lehet. Az évszázados nemesítés folyamán nem terebélyesedik el, nem talajérzékeny. Az oszlopos termetű növény szárazságtűrő, de viszonylag napigényes. A ciprust régen hajók építésére és az ókori Egyiptomban a múmiák koporsóit is ebből faragták.

A Nesti Dante kézműves eljárással, természetes anyagokból készült, szappanok egyenesen a napfényes Toszkánából! Dante Nesti, a vállalkozás alapítója, húszévesen, vészterhes időkben, 1945-ben kezdett szappankészítésbe, saját ötven literes üstjében. Bár, mint a cég alapfilozófiáján is tükröződik, soha nem a mennyiségre és a terjeszkedése, hanem a minőségre koncentrálnak, most már egy hetvenezer és egy százhúszezer literes üstjük van és mára már a legnagyobb, hagyományos módszerekkel dolgozó európai szappankészítők egyikének mondhatják magukat! Nesti mester most már fiának, Robertónak adta át a stafétabotot. Büszkék arra, hogy a hagyományt és a fejlesztést hatvanöt év alatt mindig egyensúlyban tartották.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz