Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nesti Dante Il Frutteto Füge és Mandula szappan 250g

Nesti Dante termékek »
Il Frutteto termékek »

1236 Ft/db
Egységár: 4.94 Ft/g

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Nesti Dante Il Frutteto Füge és Mandula szappan 250g részletes leírása

A füge és a mandulatej a mediterrán hegyek érintetlen, kies tájaira és virágos ligeteibe repít.

250 g-os szappan; Nesti Dante termék, füge és mandula szappan - hölgyek részére.

A fügének a Közel-kelet a hazája. Szárított formájában a római legionáriusok fontos eledele volt. Laktató, vértisztító, káliumtartalam miatt gyulladáscsökkentő. A mandulatej kellemes illatával táplálja bőrünket. Ajánljuk: Hölgyeknek.

A Nesti Dante kézműves eljárással, természetes anyagokból készült, szappanok egyenesen a napfényes Toszkánából! Dante Nesti, a vállalkozás alapítója, húszévesen, vészterhes időkben, 1945-ben kezdett szappankészítésbe, saját ötven literes üstjében. Bár, mint a cég alapfilozófiáján is tükröződik, soha nem a mennyiségre és a terjeszkedése, hanem a minőségre koncentrálnak, most már egy hetvenezer és egy százhúszezer literes üstjük van és mára már a legnagyobb, hagyományos módszerekkel dolgozó európai szappankészítők egyikének mondhatják magukat! Nesti mester most már fiának, Robertónak adta át a stafétabotot. Büszkék arra, hogy a hagyományt és a fejlesztést hatvanöt év alatt mindig egyensúlyban tartották.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz