Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Splendor MetaVir Standard erőnlét javító kapszula 90db

Splendor termékek »

12337 Ft/db
Egységár: 137.08 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Splendor MetaVir Standard erőnlét javító kapszula 90db részletes leírása

A termékben inteligens redox molekulák találhatóak, melyek 2 dolgot művelnek az emberi szervezetben.

90 db kapszula; Splendor-K termék az erőnlét javításához.

Az egyik az, hogy több száz százalékkal képesek megnövelni az antioxidánsok hatását, ami a másikat illeti az pedig már valóban scifi, mert képzeljük csak el, ezek az inteligens molekulák a sejtek által kibocsátott elektromágneses hullámok útján, hibás sejtek után kutatnak a szervezetben, azokat meg is találják, elpusztítják, és a helyükre új egészséges sejteket építenek.

Ezért vált elérhetővé az, hogy e készítmény még a legkisebb kóros eltérést is képes megtalálni, olyan eltéréseket is, amelyek még a biorezonanciás, finom műszerrel sem mutathatóak ki, viszont egy későbbi stádiumban súlyosabb megbetegedésekhez is vezethetnének. Ez a készítmény ezért óriási jelentőségű a megelőzésben de a már kialakult problémákat is képes kezelni a probléma helyétől és súlyossági fokától függetlenül. Ez a készítmény tele van még méregerős antioxidánsokkal, ásványi anyagokkal is hiszen az egyik tulajdonsága éppen az, hogy ezek hatásfokát javítsa. A termék célja, hogy vírusos-, bakteriális-, gombás fertőzések, valamint környezeti ártalmak (pollenés por allergia, műtét, UV-, röntgen- és radioaktív sugár, stb…) következményeként előállott csökkent és elégtelen tápanyagellátást visszaállítsa a megfelelő szintre. Célja továbbá a találmánynak, hogy az életkor előrehaladtával a természetes öregedési folyamat során halmozottan fellépő ártalmakkal kialakult rossz tápanyag felszívódást javítsa. Prof. Dr. Fodor István kutatásvezető mikrobiológus, génkutató. /Oroszország, USA/Szakács László Biokémikus /Magyarország, Soltvadkert/. Felhasználás: Ajánlott napi adag 2 fehér por + 1 barna folyadék kapszulát egyszerre, lehetőleg éhgyomorra, reggeli előtt 10-15 perccel, bő folyadékkal ajánlott bevenni.

Címkék:

kapszula
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz