Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Selenorg tabletta 60db

Pharmax termékek »
Selenorg termékek »

2441 Ft/db


Selenorg tabletta 60db részletes leírása

Az organikus szelén (antioxidáns).

60 db-os tabletta; Pharmax termék az immunrendszerért, a szabad-gyökök ellen.

Selenorg optimális mennyiségben tartalmaz szelént, amely létfontosságú nyomelem a szervezetünk működésében. A Selenorg hatékony antioxidáns a szabad-gyökök elleni védelemben, támogatja az immunrendszert, segíti a pajzsmirigy hormonok aktiválódását és lassítja a sejtöregedést.

A szelén fontossága : a szelén elősegíti a sejt védelmét a szabad gyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben, a szelén elősegíti az immunrendszer egészséges működését, a szelén szükséges a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normális működéséhez. Hogyan jut a szervezetünk szelénhez? A táplálékkal és ivóvízzel vesszük magunkhoz a szelént, azonban a növényi-, állati tápanyagok és az ivóvíz nem tartalmazzák a napi szükségletünk fedezésére elegendő szelénmennyiséget, ezért pótlásáról gondoskodni kell. A szelén hiány milyen problémákat okozhat? Szelén hiányában szervezetünk immunrendszere, az ízületek, a pajzsmirigy és a keringésünk nem működik kielégítően. Selenorg alkalmazása javasolt: az immunrendszer védelmére, a sejtöregedés lassítására, a szabad-gyökök ellen, a pajzsmirigy hormonok normális működéséhez.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz