Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

TimeXcell Prémium Life kapszula 20db

Vita Crystal termékek »
TimeXcell termékek »

60942 Ft/db
Egységár: 3047.09 Ft/db

Jelenleg nem kapható!

TimeXcell Prémium Life kapszula 20db részletes leírása

Az egyébként egészséges ember élettartamát az elfogyó telomer limitálja.

20 db-os kapszula; Vita Crystal termék a szervezet sejtvédelméért.

Az Astragalus gyökér aktiválja a telomeráz enzimet. Az EGCG segít megelőzni a telomer rövidülését. A Red Flavonoid extract növeli a telomeráz aktivitását. Telomer: A telomer a kromoszómát alkotó DNS végén lévő többszörösen ismétlődő részekből álló szakasz. Minden sejtosztódáskor, amikor létrejön a kromoszóma másolata, a telomer egy része nem másolódik le, így a telomerek minden egyes osztódásnál rövidebbek lesznek. Amikor a telomer hossza kritikus méretűre csökken, a sejt elpusztul. Ebből következik, hogy minél hosszabb a telomer, a sejt annál több osztódásra képes, illetve minél rövidebb a telomer, a sejt annál kevesebb osztódásra képes.

Sejtszintű öregedés: A kromoszómák minden osztódás során mintegy 50-150 nukleotiddal rövidülnek. Ezt nevezik végreplikációs problémának. Az életvitel, a napi stressz gyorsítja a telomer rövidülését. Ez a megfigyelés közvetlen kapcsolatot teremt a napi terhelés öregítő hatása és a telomerhossz által meghatározott sejtöregedés között. Az egyébként egészséges ember élettartamát az elfogyó telomer limitálja. Telomeráz: A telomeráz enzim a sejtosztódáskor megrövidített telomer szakaszt hosszabbítja meg, ezáltal a lehetséges osztódások számát növeli. Az a gén, ami a telomeráz enzim termeléséért felel, ott van a testet alkotó sejtek DNS-ében inaktív állapotban. Astragalus gyökér: A hagyományos kínai orvoslásban több mint kétezer éve alkalmazott gyógynövény. Immunerősítő tulajdonsággal rendelkezik. Antioxidáns hatású. Aktiválja a telomeráz enzimet. Green Tea extract - EGCG: Magas polifenol tartalom. Antioxidáns hatású. Segíti az agy- és szívműködést. Segít megelőzni a telomer rövidülését. Red Flavonoid extract: Egyedi összetételű flavonoid koncentrátum. Kiemelkedő antioxidáns hatás. Szív- és érrendszer támogatás. Növeli a telomeráz aktivitását. A hosszabb telomerek segítenek: Az öregedés lassításában. A fiatalos test és lélek megőrzésében. A fizikai és szellemi aktivitás növelésében. Magasabb életminőség elérésében.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz