Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Una De Gato Vibe macskakarom kapszula 100db

Hersil termékek »
Vibe termékek »

5430 Ft/db
Egységár: 54.3 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Una De Gato Vibe macskakarom kapszula 100db részletes leírása

Fedezze fel a macskakarmot, éljen egészséges életet!

100 db-os kapszula; Vibe termék immunrendszerre.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A szervezet védekezőképességét növeli, a mozgásszervi betegségekben kifejtett hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja. A civilizációtól még elzárt területen található az Uncaria Tomentosa-Macskakarom nevezetű növény. A Macskakarom, perui népszerű nevén Una de Gato az Amazonas menti őserdőkben élő nagyméretű cserje. A nevét a levelek alatt található karomszerű képződményről nyerte.

Az Ashaninka indián törzs a cserjét évezredeken át hagyományos gyógyító módszerük részeként használta és csodanövénynek tekinti. A nemzetközi szakirodalomban több tudományos munka, illetve embereken végzett klinikai vizsgálatok és a laboratóriumok az Uncaria Tomentosa aktív összetevőiben az alábbi 3 területen mutattak ki komoly gyógyhatású tulajdonságokat. Gyulladásgátló tulajdonságok, aktív fagocitózis (fehér vérsejtek aktivizálása), citosztatikus tulajdonságok (daganatgátló). A fenti tulajdonságokkal a macskakarom kiváló gyógyászati növény. Patológiás esetekben, mint a reuma, artritis, alkalmazható. Erősíti az immunrendszert azáltal, hogy növeli a leukociták (fehér vértestek) számát.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz