Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Betteryou Magnesium Oil Sensitive spray 100ml

Betteryou termékek »
Betteryou Magnesium termékek »

4778 Ft/db
Egységár: 47.78 Ft/ml


Betteryou Magnesium Oil Sensitive spray 100ml részletes leírása

A Sensitive Magnézium Spray a legtisztább magnézium olajat tartalmazza, szupertelített, természetesen szűrt és minden adalékanyagtól mentes.

100 ml-es spray; Betteryou termék mely segít a kalcium felszívódásában.

A Magnézium olaj alapját adó magnézium-kloridot az európai 250 millió éves őstengerből (Zechstein) bányásszák egy mérföld mélyről, így mentes a környezet káros szennyező hatásaitól. Ez a lehetséges legjobb rendelkezésre álló ásványi forrás, amely a test szöveteibe veszteség nélkül beépül. A Magnézum olaj segít a kalcium felszívódásában, alkalmazható gyermekeknek és terhesség alatt is.

A magnéziumot, mint ásványi anyagot gyakran figyelmen kívül hagyják, pedig létfontosságú elem az általános jó közérzet fenntartására és regenerálódásra, elengedhetetlen szerepe van többek között a D-vitamin hasznosulásában. Becslések szerint az emberek mintegy 75 %-a nem fogyaszt napi ajánlott mennyiségű magnéziumot, pedig erre szükség van a szervezetben lezajló biokémiai folyamatokhoz. A transzdermális magnézium a bőrön keresztül felszívódva azonnal bekerül a véráramba, kikerülve az emésztőrendszert, és rövid időn belül közvetlenül behatol a sejtekbe és ott azonnal hasznosulni tud. Napi tíz fújással 1 flakon 80 napra elegendő mennyiséget tartalmaz. A magnézium támogatja a szervezetben a kalcium felszívódását így elősegítve a normális izomműködést, segíthet az ízületek és izmok normál állapotának fenntartásában és regenerálásában. A magnézium segíti a hozzáadott esszenciális olajok felszívódását, ami a tökéletes és a jó közérzetet eredményezheti. 100% tiszta forrás, állatokon soha nem tesztelt termék. Bőrgyógyászatilag tesztelt és ezért használata ajánlható finom érzékeny bőrre. Segít a kalcium felszívódásában. Alkalmazható gyerekeknél (12 éves kor alatt fél adag az ajánlott mennyiség). Várandóság alatt is használható a magnézium hiány pótlására. Terápiás alkalmazása: Használhatja bármely területre, az általános egészség megtartásához, segít a relaxációban. Ízületekre, izmokra: fújja az érintett területre, gyengéden masszírozza be és tartsa melegen a testrészt, igény szerint megismételhető. Lazításra: masszírozza a feszült területre, hogy elősegítse a pihenést. A bőr egészségéért: bemasszírozva segíti az általános bőr egészségét és rugalmasságát. Száj egészség: fogmosás után a termékből 2-3 fújást vigyen fel a fogínyre így támogatja a fogíny egészségét és lassítja a plakk képződését. Támogatja a normál ízület- és izomműködést. Használja olyan gyakran, ahogy jólesik, a masszírozás segíti a felszívódást. Célszerű tiszta bőrre használni fürdés után, ez is része lehet a mindennapos fürdőszobai rutinnak. Használja gyakrabban (1-3 fújást), ha alacsony a magnézium szintje. Az alkalmazás kezdetén, a bőrön bizsergető érzés lehet, ami csökkenni fog a magnézium szintjének emelkedésével. Összetétele: koncentrált oldata az európai (Zachstein) őstengeri magnézium kloridnak (Hexahydrate, koncentráció 15%). 10 fújás tartalmaz: min. 75mg (21,5% RDA) optimális felszívódású elemi magnéziumot. Kiszerelés: 100ml, ami megfelel kb. 800 fújásnak. Nettó súly 131 g. CPNP regisztrációs szám: 1844662.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Srinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz