Új lehetőség az ízületi fájdalom és ízületi merevség enyhítésére: a tojáshéj membránja a porcszövetet alkotó glükozaminoglikánok és a fehérjék természetes forrása.
A tojáshéjmembrán nem azonos a tojáshéjjal. Ez egy vékony hártya, amely a tojást elválasztja a héjtól. Aki főzött és pucolt már keménytojást, az emlékezhet arra, hogy a kemény tojáshéj lehámozása során egy vékony hártyát is le kell sodorni a megfőtt tojásról. Ez a tojáshéjmembrán.

Ez a filmszerű réteg újabban egyre több vizsgálat tárgyát képezi, mivel a jelek szerint a porított formájú tojáshéjmembrán rendszeres és legalább napi 500 mg-os dózisú szedése jelentősen enyhítheti az ízületi fájdalmat és az ízületi merevséget.

A tojáshéj membránja olyan anyagokat, úgynevezett glükozaminoglikánokat tartalmaz, amelyek a porc alkotóelemei, valamint kollagén típusú fehérjéket. A porcban levő kollagén szerepe, hogy tompítsa az erős rázkódásokat, és rugalmassá tegye az ízületeket. A tojáshéj membránja valószínűleg ezen porcbarát anyagok révén képes jótékony hatást gyakorolni az ízületekre.

Mikor ajánlott a Caleido Tojáshéj membrán kapszula?
ízületi fájdalom és merevség esetén
az ízületek védelmében
az időskori porckopás megelőzésére
erős ízületi terhelés esetén
sportolóknak
aktív életmód esetén
Hatóanyagok 2 kapszulában
ESM tojáshéjmembrán-por: 600 mg
Összetevők:ESM tojáshéjmembrán-por, duzzasztóanyag: kalcium-foszfát, kapszulahéj: hidroxipropil-metilcellulóz.

Felhasználási javaslat: A Caleido Tojáshéj membrán kapszula javasolt adagolása: felnőtteknek napi 2 kapszula, reggeli közben, folyadék kíséretében, egyben (szétrágás nélkül) lenyelve. A készítmény kúraszerű, legalább 10, ideálisan 30 napos szedése javasolt.
Caleido termékek »

Címkék:

caleido