Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

DBH Deep Blue Health zöldkagyló kapszula 100db

A kapszula a tisztaságáról ismert Új-Zéland vizeiben tenyésztett tarajos zöldkagylót tartalmazza, a héj nélkül. 

100 db-os kapszula; Deep Blue Health termék az egészséges ízületekért.

*TIPP! Az összes Deep Blue Health termék »

5990 Ft/db

5175 Ft/db
Egységár: 51.75 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

Az új-zélandi tarajos zöldkagyló adalékanyagoktól mentes hatóanyagait tartalmazó kapszula alkalmas porckopások, ízületi bántalmak megelőzésére és kezelésére. A termék kimagasló mennyiségben (87,5 mg/kapszula), természetes formában tartalmaz glükozamin-glikánt.

további információk...

DBH Deep Blue Health zöldkagyló kapszula 100db részletes leírása

Mi az új-zélandi zöldkagyló?

 

Az új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) Új-Zéland északi partjainál honos faj, ami kiemelkedően magas arányban, több mint 13 százalékban tartalmaz az ízületek egészsége szempontjából elengedhetetlen glükozamin-glikánt (GAG). Ez a természetes GAG sokkal hatékonyabban szívódik fel és hasznosul, mint a szintetikus glükozamin, képes újjáépíteni az ízületi porcfelszínt, helyreállítja az ízületi folyadék kenőképességét.

 

Deep Blue Health zöldkagyló kapszula színezék és mesterséges anyagok hozzáadása nélkül készült, és sok más hasonló termékkel ellentétben nem tartalmaz kagylóhéjat, a kivonat csak a test felhasználásával készült.

 

Tartalma:

  • glükozamin-glikánt – az ízületeket építi;
  • ötféle omega 3 zsírsavat;
  • proteineket;
  • vitaminokat;
  • aminosavakat;
  • komplex proteineket 

– amelyek mind hozzájárulnak az ízületek, csontok, porcok egészségéhez.

 

Ízületeink felszínét porc borítja és egy ízületi tok veszi körül, amelyben az ízületi folyadék látja el a „kenőanyag” szerepét. A sejt közötti vízterek mennyisége viszont a kor előrehaladtával csökken, ilyenkor van szükség a kenőanyag szerepét átvevő glükozamin-glikánra. A glükozamino-glikánok vízmolekulákat képesek magukhoz kötni, így befolyásolva a porcok közötti ízületi nedv mennyiségét, sűrűségét.

 

A zöldkagyló magas GAG-tartalma kiegészítve az omega 3 zsírsavak, vitaminok, proteinek alkalmas lehet:

  • ízületi gyulladás megelőzésére és kezelésére;
  • porckopás megelőzésére és kezelésére;
  • sportsérülések megelőzésére, kezelésére;

 

Összetevők: Mesterséges adalékanyagok és hozzáadott színezék nélküli zöldkagyló-koncentrátum. Egy kapszula 500 mg tarajoszöldkagyló-kivonatot tartalmaz, ami 2500 mg héj nélküli, friss kagylótestnek felel meg. Kapszulánként 87,5 mg glükozamin-glikán mellett megtalálható benne ötféle Omega 3, proteinek, vitaminok, aminosavak és komplex proteinek.

 

Adagolás: Napi egy-két kapszula, a termék 100 kapszulát tartalmaz. A napi mennyiség erős igénybevétel, sportolók, túlsúly esetén legfeljebb kétszeresére növelhető.

 

Figyelmeztetés és ellenjavallat: Halakra, rákfélékre érzékenyek, allergiások számára a zöldkagyló fogyasztása nem ajánlott!