Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Sani Prevent csontpor kapszula 100db

A termék alapját Új-Zélandon tenyésztett szarvasmarhák és szarvasok válogatott csontjaiból állítják elő. Csonttörések kezeléséhez javasolják a szedését.

*TIPP! Az összes Seatone termék »

5810 Ft/db

5500 Ft/db
Egységár: 55 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

Új-Zélandon extenzív állattartás folyik: legelőn tartják az állatokat, nem etetik őket táppal. Ennek többek között az is az eredménye, hogy az országban a szarvasmarhák szivacsos agysorvadás mentesek. Új-Zélandon a legkevésbé szennyezett a víz és a levegő, így az állatok csontjai nehézfémmentesek. A szigorú nemzetközi előírások szerint előállított csontport gluténmentes zselatinkapszulákba töltik bele, így a vékonybélben történő felszívódást lehet garantálni.

további információk...
Mások ezeket vették még

Sani Prevent csontpor kapszula 100db részletes leírása

A szedést követően mennyi idő elteltével érezhető a hatás?

 

Törések esetében 2-3 hét, egyébként a csontépítés lassú, hosszú folyamat, minimum 3-4 hónap szükséges ahhoz, hogy érezhető változás álljon be, sőt gyakran csak mérő eszközökkel (XCT 2000, RTG) mutatható ki a javulás.

 

Mennyit szedjek?

 

Az adagot az adott személy testtömege és a probléma súlyossága határozza meg. Általános adag törés esetében és szoptatás alatt 20 testtömeg kg-ként 1 kapszula naponta, megelőzésre 30 ttg-kg-ként 1 kapszula/nap.

 

Meddig kell vagy lehet szedni?

 

Étrend kiegészítő lévén bármeddig (akár élethosszig is) szedhető az érzet és a pénztárca határozza meg, hogy ki meddig és milyen adagban szedje. Törés esetében minimum 2 hónap, terhesség, szoptatás, gyors növekedés alatt végig.

 

Szedhető-e egyéb betegségek mellett?

 

Bármilyen egyéb betegség (cukorbetegség, magas vérnyomás stb.) mellett is szedhető.

 

Szedhető-e egyéb gyógyszerekkel, étrend kiegészítőkkel együtt?

 

Ezidáig semmilyen kölcsönhatás semmilyen gyógyszerrel nem ismeretes, így minden korlátozás nélkül együtt szedhető bármivel.

 

Van-e mellékhatása?

 

Káros, az általános egészségi állapotot kórosan érintő vagy kellemetlen mellékhatás nem ismeretes.

 

Gyerekeknek adható-e?

 

Igen, a gyors növekedés alatt kifejezetten ajánlott, mert hozzájárul az egészséges csontozat és fogak kialakulásához. Már 3 éves kortól adható, akár a kapszulából kivéve a töltet bármilyen erős ízű ételbe belekeverhető (kefir, joghurt, lekvár, méz stb.).

 

Állatoknak adható-e?

 

Igen. Kutyák, macskák, kis emlősök, madarak esetében is kedvezőek a tapasztalatok. A hasonló, állatok számára gyártott készítményekhez képest magasabb minőségű és közvetlenül beépülő hatóanyagtartalma teszi kedvezőbbé.