Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vitanorma K2-vitamin kapszula 30db

Vitanorma termékek »

1754 Ft/db
Egységár: 58.47 Ft/db


Vitanorma K2-vitamin kapszula 30db részletes leírása

A K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a kalcium - anyagcsere folyamatot, úgy, hogy a kalciumot a megfelelő helyre szállítja.

30 db-os kapszula; Vitanorma termék a kalcium - anyagcsere folyamat normalizálásához.

A K2 vitaminnal történő vizsgálatok kiderítették, hogy nagyon hatékony, mind a kalcium csontokba történő beépülését segítendő, mind pedig az erek meszesedését gátló hatását tekintve. Miért szükséges napi rendszerességgel K-vitamint fogyasztania? Egyéb vizsgálatok szintén kimutatták, hogy az iparosodott országokban élők nagy többsége K vitaminban hiányt szenved.

Az optimális napi bevitel 100-120mg lenne, amivel szemben azonban átlagosan 60-80 ug-hoz jutunk naponta (főként fermentált ételekből, pl. sajtokból). Az egészséges emberek számára a K2-vitamin beszerzése nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. Mindazonáltal a kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet. A K2-vitamin részt vesz a normál véralvadásban. Segíthet a csontok egészségének megőrzésében, hiszen részt vesz a normál csontozat fenntartásában. Természetes K2 (natto) vitamin! Összetevők: K-vitamin, maltodextrin, zselatin, csomósodás gátlók: talkum, magnézium-sztearát menaquinone-7 (k2-vitamin), csomósodás gátló: (kolloid-szilícium-dioxid), színezék: (titán-dioxid). OÉTI engedélyszám: 14161 / 2014. Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz