Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Herbioticum sarokpuhító teafaolajjal 250ml

Herbioticum termékek »

1333 Ft/db
Egységár: 5.33 Ft/ml

Készleten!

Herbioticum sarokpuhító teafaolajjal 250ml részletes leírása

Teafaolajos sarokpuhító készítmény.

250 ml-es sarokpuhító; Herbioticum termék a száraz, érdes sarokbőr kezeléséhez.

A bőrt bizonyos pontokon rendszeresen, vagy állandóan nagy nyomás, dörzsölés éri, védekezésképpen felgyorsul a bőrsejtképződés, így az elhalt hámsejtekből kemény bőrréteg alakul ki. A bőrkeményedés leginkább azokon a bőrfelületeken jelentkezik, amelyek a legnagyobb igénybevételnek vannak kitéve. A Herbioticum sarokpuhító krém megakadályozza a száraz, érdes sarokbőr kialakulását, elpusztítja a gombákat. Puhává varázsolja a bőrt, felfrissíti és fertőtleníti a kérges területet.

Kényelmetlen cipő viselésekor, illetve a lábfej harántsüllyedése miatti többletterhelés okozta megvastagodás. Magas sarkú cipő folyamatos viselésekor magas sarkak megbontják a lábfej természetes súlyelosztását, így a lábujjak tövében található párnákon erősen megvastagodhat a bőr. Papucs, strandpapucs viselésekor előfordulhat, hogy a lábfej kellemetlen dörzsölésnek van kitéve, ami irritálja bőrt és égető érzést okoz. Edzőterembe járóknak, a súlyzós edzést végzőknek. A tenyéren keletkező kellemetlen bőrkeményedések kezelésére. A kezeken szintén a fokozott igénybevétel okoz bőrkeményedést: minden olyan tevékenység, amely során a tenyér, a láb vagy más bőrfelületek kemény, esetleg érdes felülettel találkoznak. Pl.: a kerti munkák, a bicikli kormánya, vagy evezés. Minden bőrtípusra alkalmazható.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz