Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Bio-Diät china olaj inhalátorral 25ml

Bio-Diät termékek »
China olaj termékek »

2632 Ft/db
Egységár: 105.28 Ft/ml


Bio-Diät china olaj inhalátorral 25ml részletes leírása

A China olaj inhalálására szolgál: a China olaj az orr- és szájnyálkahártyákra, valamint a mély belégzés következtében a légutakba jut, és ott kifejtheti gyógyító hatását.

25 ml-es china olaj; Bio-Diät termék inhaláláshoz.

A China olaj inhalátor tisztítása: Az inhalátort használat után egy tiszta kendővel kívülről törölje át, majd tartsa az eredeti csomagolásban! A China olaj inhalátor előnye; hogy a China olaj könnyen, bárhol, mint pl. az irodában, színházban, autóban vagy utazás közben alkalmazható. Az inhalátor egyszerűen és problémamentesen kezelhető és alkalmanként 2-3 csepp China olajjal után tölthető.

Figyelmeztetés: Az inhalátort legfeljebb 1 cm-re szabad az orrlyukakba illetve a szájba bevezetni. Lenyelni tilos! Gyermekek elől elzárva tartandó! Ügyelni kell arra, hogy a China olajnak a papír pálcikára való felvitelekor a szer ne kerüljön a szembe!

Használati utasítás a China olaj inhalátorhoz: A China olaj inhalátor kinyitásához húzza le a kék kupakos felső részt. A kupakba rögzített papír pálcikát teljes egészében húzza ki. Oszlasson el 2-3 csepp China olajat a papír pálcikán. A kupakba rögzített papír pálcikát vezesse vissza az inhalátor alsó részébe és a helyére pattintva zárja le!

Az orrüreg kezeléséhez: A kék színű részt váltakozva az orrlyukakba vezetni és az orron keresztül mély levegőt venni.

A garatüreg kezeléséhez: Az inhalátor fehér színű végét a szájba venni és mélyen belélegezni.

Mikor és hogyan kell a China olajat alkalmazni?

Felső légutak megfázásos megbetegedései: 2-3 cseppet tenni az inhalátor belső pálcikájára és a inhalátor mellékelt utasítása szerint a kezelendő területre (orr-vagy garatüreg) a gőzöket mélyen belélegezni (inhalálni) - kiegészítésként 2-3 cseppet forró vízbe téve kortyonként meginni, mellkast, nyakat és tarkót finoman bedörzsölni.

Epeutak és a gyomor-bél traktus görcsei: 3-4 cseppet fél pohár meleg vízbe tenni és éhgyomorra meginni.

Izomfájdalmak (myalgiák): néhány cseppel a fájdalmas helyeket bedörzsölni (masszírozni) és vattával vagy gyapjúkendővel melegen tartani. Idegfájdalomszerű (neuralgiaszerű) panaszok: néhány cseppel a homlokon, halántékon és tarkón jól bedörzsölni. Hideg vízzel történő ütögetés, paskolás fokozza a hatást.

Bőrirritáció esetén: az érintett bőrfelületet néhány csepp készítménnyel bedörzsölni.

Mire kell ügyelni a készítmény szedése/alkalmazása során?

A készítmény alkalmazását kerülni kell sérült bőrfelületen. Vigyázni kell arra, hogy a készítmény szembe ne kerüljön. Külsőleges alkalmazása után alaposan kezet kell mosni. Az inhalátor alkalmazásakor pontosan tartsa be a használati utasítást.

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?

Korlátozás nincs, azonban ha a panaszok egy hétnél tovább fennállnak, vagy rendszeresen ismétlődnek, akkor keresse fel kezelőorvosát.

Hogyan kell tárolni a készítményt?

Legfeljebb 25 °C-on, fénytől védve tárolandó. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

Mennyi ideig tartható el a China olaj?

A gyártástól számított 5 évig. Felbontás után 20 hónapig felhasználható.

Nyilvántartási szám: OGYI-920/2004, Csomagolási egység: 25 ml.

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Penta Pharma Kft.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz