Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Manufacturer műanyag sópipa "2" 1db

Manufacturer termékek »

1733 Ft/db


Manufacturer műanyag sópipa "2" 1db részletes leírása

A sópipa "2" használata során csökken a légúti allergia okozta irritáció, kezeli az asztma okozta tüneteket, tisztítja a légutakat.

1 db-os sópipa; Manufacturer termék a légzés megkönnyítése érdekében.

A sópipa a szezonális őszi-téli megbetegedések kiegészítő terápiájaként hatékony segítséget nyújthat a tünetek kezelésében és rendszeres használat esetén a betegség kialakulásának megelőzésében is. Hatékony gyors segítség: nátha, megfázásos tünetek, köhögés, influenzás tünetek, hörghurut, orrdugulás, egyéb légúti fertőző betegségek, légúti allergia, asztma esetén. A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből.

A készülék anyaga biokompatibilis műanyag. A készülék használata: A készüléket szájba kell venni és a csutorán keresztül belélegezni a levegőt, majd orron keresztül kifújni. A légzést normál intenzitással erőlködés nélkül végezzük. A készüléket akut esetben naponta összesen 15-25 percet ajánlatos használni, napi 3-4 részletre elosztva, alkalmanként 45 percig. Megelőzésként napi 10-15 perc használatot javaslunk. A sókristályok a belégzés után a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkentik, így segítik a természetes öntisztító folyamatok beindulását. A só a baktériumok és vírusok elpusztításában is részt vesz, sőt a legújabb vizsgálatok szerint közreműködik az immunrendszer működésének kiegyensúlyozásában is.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz