A szirup természetes aktív összetevőket tartalmaz, amelyek segítik a megfázással kapcsolatos nátha, köhögés és rekedtség tüneteinek enyhítését.

Dr. Weiss Herbal Swiss szirup 150ml leírása

A szirup védőréteget képez a száj nyálkahártyáján és a torokban, ezáltal enyhíti az irritációt, köhögést, és a torokkaparás érzését. A készítményt lisztérzékenyeknek és cukorbetegekek is fogyaszthatják, gyermekeknek 3 év felett adható. A szirup 5 gyógynövény kivonatnak az egyedülálló kombinációja, mely többszörös hatást fejt ki köhögés esetén: enyhíti a köhögést, megnyugtatja az irritált torkot, enyhíti a torokkaparást, enyhíti a torokfájást.

A szirup 5 gyógynövénynek az egyedülálló kombinációja: Lándzsás Útifű - kivonat (Plantago lanceolata), Indiai Tömjénfa - kivonat (Boswellia serrata), Kakukkfű - kivonat (Thymus serpyllum), Bazsalikom - kivonat (Ocimum basilicum), Eukaliptusz - kivonat (Eucalyptus globulus).

Adagolás: felnőttek 3-szor naponta egy evőkanál (15 ml), gyermekeknek 3-szor naponta egy teáskanál (5 ml). A nyálkahártyán kifejtett hatását elősegíti a gargarizálás az ajánlott mennyiséggel, mielőtt lenyeli. A készítmény így intenzívebb hatást gyakorol a garat nyálkahártyáján, szájpadláson és a mandulák esetében. Használat előtt rázza fel! Bármely lehetséges üledék természetes jellemzője a terméknek.

Tárolás: száraz, sötét helyen tárolandó, 15-25 ° C között. Óvja a közvetlen napsugárzástól, fagytól és magas hőmérséklettől! Felbontás után hideg és sötét helyen tárolja, lehetőleg 3 hónapon belül használja fel! Gyermekektől elzárva tárolja!

Ellenjavallat: ne alkalmazza, amennyiben bármely összetevőre érzékeny! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! A túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Alkoholt tartalmaz! (100 ml kb. 0,43 g alkoholt). A termék 3 éves kortól ajánlott. Bármilyen nehézségek esetén forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez! Ne használja a lejárati idő után! Szorbit vagy fruktóz intolerancia esetén a szükséges óvintézkedéssel alkalmazható!

Összetevők: tisztított víz, szorbit, fruktóz, lándzsás útifű (Plantago Lanceolata) -kivonat, kakukkfű (Thymus Serpillum) -kivonat , poliszorbát 20, trinátrium-citrát, citromsav, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, xantán gumi, bazsalikom (Ocimum Basilicum) -kivonat, eukaliptusz (Eucalyptus Globulus) -kivonat, indiai tömjénfa (Boswellia Serrata) -kivonat, szilva és a méz aroma, szukralóz, mentol, szelén (nátrium-szelenit-pentahidrát).

A kakukkfű remek immunerősítő

A kakukkfüvet elsősorban a konyhából ismerjük, de gyógynövényként is verhetetlen, ha immunerősítésről vagy náthás tünetek enyhítéséről van szó. És még ezen túl is sok hasznos tulajdonsággal bír.

A kakukkfű az árvacsalánfélék családjába tartozó, szárazságtűrő és fényigényes növénynemzetség, Európa, Ázsia, és Észak-Afrika mérsékelt égövi területein honos. Az ókortól használt fűszer- és gyógynövény. A konyhában levesek, szószok, húsok, egytálételek ízesítésére használják, az olasz konyha egyik kedvelt fűszere, de még molyűzésre is alkalmas.

A házi patikában a mezei és a kerti kakukkfű is nagyon hasznos, először is a nátha, megfázás ellen alkalmazandó:

Ám a kakukkfűnek a felső-légúti betegségek szezonján túl is, egész évben hasznát vehetjük, ugyanis számos egyéb problémára is enyhülést nyújt:

A kakukkfűtea elkészítéséhez egy csapott evőkanálnyi, körülbelül 3 gramm kakukkfüvet kell 2,5 dl vízzel leforrázni, majd szűrjük le, de ehhez ne használjunk fém szűrőt.

Kakukkfű - A fűszer, ami megújít

A kakukkfű egy ízletes és egészséges fűszer, amely számos étel elengedhetetlen része lehet. Fedezze fel a kakukkfű jótékony hatásait!

A kakukkfű különleges íze és illata miatt sokak kedvence. Friss leveleivel vagy szárítva is felhasználható, bármilyen ételhez remek kiegészítést ad. Húsételekhez, levesekhez, pörköltekhez és zöldségekhez egyaránt alkalmazható. A kakukkfű aromája a főzés során kiemelkedően intenzív, így érdemes óvatosan adagolni. Az ételek elkészítése mellett a kakukkfű teát is készíthetünk, amely különösen jó hatással van az emésztésre.
A kakukkfű gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például a C-vitamin és a vas. Emellett antibakteriális hatása miatt segíthet megelőzni a fertőzéseket. A növény illóolajai légúti problémák kezelésére is alkalmazhatók, így a kakukkfű nemcsak a konyhában, hanem a gyógyászatban is nagy szerepet játszik. Érdemes tehát mindenki számára elérhetővé tenni ezt az értékes fűszert.

Lándzsás útifű - vitaminokban gazdag gyógynövény

A lándzsás útifű gazdag vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönhetően kiválóan hozzájárul a szervezet egészségéhez. Segít erősíteni az immunrendszert és javítani a közérzetet. Fedezd fel jótékony hatásait!

A lándzsás útifű levelei tele vannak C-vitaminnal, A-vitaminnal, valamint különféle ásványi anyagokkal, mint a kalcium és a magnézium. Ezek a tápanyagok elengedhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez, és hozzájárulnak a sejteink regenerálódásához. A lándzsás útifű rendszeres fogyasztása erősíti az immunrendszert, így hatékonyan segíthet a fertőzések megelőzésében, különösen a téli hónapokban.
Emellett a lándzsás útifű jótékony hatással van a bélflórára is, segítve a megfelelő emésztést. A növényből készült teák és infúziók könnyen beépíthetők a napi rutinba, így mindenki számára elérhetővé válnak a természetes vitaminforrások. A lándzsás útifű tehát nemcsak gyógyhatású, hanem tápláló gyógynövény is, amely hozzájárulhat a mindennapi egészségmegőrzéshez.

Eukaliptusz - a természet csodája

Az eukaliptusz egy csodálatos növény, amely felerősíti az egészségmegőrzést. Az eukaliptuszolaj a különböző gyógyászati alkalmazásainak köszönhetően népszerű a természetes terápiákban.

Ezek a fák Ausztráliából származnak, és különleges leveleikből nyerik ki az illóolajat, amely gazdag értékes vegyületekben. Az eukaliptuszolaj jól ismert gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és antibakteriális tulajdonságairól, így a légúti megbetegedések kezelésére egyaránt használható. Az olaj inhalálása segíti a légzést és csökkenti a köhögést, míg a bőrre alkalmazva enyhíti a gyulladásokat.
Nemcsak egészségügyi előnyöket nyújt, hanem kellemes, friss illatot is biztosít, így a légfrissítők és aromaterápiás eszközök népszerű összetevője. Az eukaliptusz valódi kincs a természetben, amely számos módon gazdagíthatja életünket.

Lándzsás útifű szirup

A lándzsás útifű szirup természetes megoldás a köhögés és torokfájás enyhítésére. Kiválóan alkalmazható légúti problémák esetén, támogasd egészséged!

Ez a szirup a lándzsás útifű leveleiből készült, amelyek gyulladáscsökkentő és köhögéscsillapító hatásúak. A szirupban található természetes összetevők, mint a méz, finom ízt adnak, miközben segítik a gyógyulást. A lándzsás útifű szirup különösen hatékony a légzőszervi megbetegedések, megfázás és allergiás köhögés esetén.
A szirup használata nemcsak a tüneteket enyhíti, hanem támogatja a légutak tisztulását is. A természetes alapanyagok révén a lándzsás útifű szirup biztonságos választás a család minden tagja számára, segítve ezzel a gyorsabb és hatékonyabb felépülést. Használj természetes megoldásokat az egészséged érdekében!

Kakukkfű szirup-kakukkfű csepp

A kakukkfű szirup és csepp egyedülálló természetes készítmény, amely segíti a légzőrendszer egészségét. Ideális választás a megfázásos időszakokra. Tapasztalja meg a természetes hatóanyagok erejét!

Ez a termék gazdag flavonoidokban és antioxidánsokban, amelyek jótékonyan hatnak a légutakra. A szirup édes íze miatt könnyen elfogyasztható, míg a csepp formában gyorsabb és koncentráltabb hatást kínál. Mindkét változat segít a köhögés csillapításában és a torok irritációjának enyhítésében.
Rendszeres használatával nemcsak a légutakat támogathatja, hanem hozzájárulhat a jobb közérzethez is. Tartsa a kakukkfű szirupot és cseppet a háztartásában, hogy bármikor elérhesse a természetes megoldást a légúti problémákra!