A csíráztatásra szánt vöröskáposztamagok magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalommal rendelkeznek.
Réde vöröskáposztamag csíráztatásra 15g leírása
Alkalmazás: csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. Felhasználás: kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, müzlikben. Kiváló gyulladáscsökkentő hatású, fekélygyógyító és vértisztító. Daganatnövekedést blokkoló enzimeket tartalmaz. Sok C-vitamint, B1-, B2-vitamint, és asványi anyagot (K, Ca, Mg) tartalmaz.
Csíramag - Az egészséges táplálkozás alapja
A csíramagok tápláló és sokoldalú élelmiszerek, amelyek gazdag tápanyagtartalmukkal támogatják az egészséges életmódot. Érdemes őket beépíteni a napi étrendbe!
A csíramagok, mint például a lenmag vagy a mustármag, igazi táplálékbombák. Tele vannak fehérjével, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek segítik a test működését és az immunrendszer erősítését. A csíramagokban található antioxidánsok védik a sejteket a káros szabadgyököktől, míg a rostok segítik az emésztést és a bélflóra egészségét. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulhatunk a fittség és a vitalitás megőrzéséhez.
A csíramagokat könnyen beilleszthetjük a napi étkezésekbe. Használhatók turmixokban, salátákban vagy akár joghurtokban is, így ízletes és tápláló ételeket készíthetünk belőlük. Az egészséges életmód iránt érdeklődők számára a csíramagok igazi kincsnek számítanak, hiszen nemcsak táplálóak, hanem különleges ízélményt is nyújtanak. Kóstold meg őket, és tapasztald meg jótékony hatásaikat!




