Az Articsóka kivonat az Ezerjófű énkezű gyógyműves alkoholmentes terméke.
Ezerjófű Articsóka kivonat 50ml leírása
Teljesen alkoholmentes (0%), ami rendkívül előnyös az eddigi 40 százalék alkohol tartalmú termékekkel szemben. Ez lehetővé teszi több termék együttes használatát. Édes, ezért a gyermekek is szívesen fogyasztják, íze, mint a cukornak. A keserű gyógynövények élvezhetőbbé válnak, de fogszuvasodást nem okoz. Máj és alkohol betegek is fogyaszthatják, cukorbetegség esetén is használható. Glutén, szója, színezék, ízfokozó és tartósítószer mentes. 100 %-ig növényi eredetű. Hűvös, árnyékos helyen tárolandó. Eltarthatóság 1 év. Felbontás után hűtőben tárolandó.
A cinarin (az articsóka fő hatóanyaga) falvonoidokban gazdag, melyek megakadályozzák a májsejtek károsodását, védik a szervezetet a méreganyagokkal szemben, egészségmegőrző hatással bírnak. Tisztító, méregtelenítő hatása miatt hatékony a köszvény, az ízületi gyulladás ill. az artrózis (ízületi kopás) kezelésében.
Epekövesség esetén fokozott óvatosság szükséges!
Alkalmazás: 3×20-40 csepp naponta étkezések előtt fél órával. Táplálkozásunkban sokrétűen felhasználható. Használat előtt felrázandó!
Összetevők: Kis ezerjófű, feketedió terméshéj, echinacea, cayenne, máriatövis, bojtorján, zsurló, aranyvessző, kisvirágú füzike, ligetszépe, izsóp, vadkakukkfű, szent bazsalikom, szurokfű, édeskömény, kapor, menta, ánizs, angelika gyökér, gyermekláncfű, levendula, citromfű, cickafark, lándzsás útifű, propolisz.
Articsóka - A tápanyagdús zöldség
Az articsóka egy különleges és tápanyagdús zöldség, amely a mediterrán konyha egyik alapköve. Fényes zöld leveleivel és ízletes bélrészével a gasztronómia kedvence. Érdemes kipróbálni!
Az articsóka tápanyagokban gazdag, hiszen kiváló forrása a C-vitaminnak, K-vitaminnak, folsavnak és ásványi anyagoknak, mint például a magnézium és a kálium. Az articsóka magas rosttartalmának köszönhetően támogatja az emésztést, és segíthet a vércukorszint szabályozásában is. A zöldség fogyasztása nemcsak az egészségünkre van jótékony hatással, hanem ízélményben is bővelkedik.
Az articsóka elkészítése során érdemes figyelmet fordítani a tisztítására, hiszen a külső levelek eltávolítása után a belső puhább részek kerülnek elő. Főzve, párolva, grillezve vagy akár salátákban is tálalható. Az articsóka íze jól illik különféle mártogatósokhoz, így a vendégváró falatok között is megállja a helyét. Az articsóka tehát nem csupán egészséges, de ízletes és sokoldalúan felhasználható zöldség, amelyet érdemes a mindennapok részévé tenni.
Articsóka csepp - A májbarát megoldás
Az articsóka csepp egy természetes étrend-kiegészítő, amely kifejezetten a máj és az emésztőrendszer támogatására lett kifejlesztve. Ideális választás a tudatos táplálkozók számára. Ismerje meg jótékony hatásait!
Az articsóka csepp jótékony hatásait a benne található cinarin és más bioaktív vegyületek biztosítják. Ezek a hatóanyagok segíthetnek a máj méregtelenítésében és az epe termelésének fokozásában, ami elengedhetetlen az egészséges emésztéshez. Az articsóka csepp antioxidánsokban is gazdag, így segíthet a szabad gyökök semlegesítésében, ezzel védve a sejteket.
A csepp használata különösen ajánlott zsíros ételek fogyasztása után, mivel segíthet a nehezen emészthető ételek lebontásában. Rendszeres alkalmazása hozzájárulhat a bélflóra egészségéhez és a jó közérzet megőrzéséhez. Élvezze a természetes megoldásokat, és támogassa máját az articsóka csepp segítségével!




