Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Csodaradír - PU habszivaccsal 1db

Fine Line termékek »
Csodaradír termékek »

378 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Csodaradír - PU habszivaccsal 1db részletes leírása

Használatával vegyszermentesen távolíthatóak el a makacs szennyeződések síma és recés felületekről.

1 db csodaradír; Fine Line termék makacs szennyeződések eltávolításához.

A csomag 1 darab habszivaccsal kombinált csodaradírt tartalmaz. A Csodaradír könnyedén leradíroz: filctoll-és tollnyomokat falról, bútorról, textilről, kávé és teanyomokat, cipőcsíkot kerámialapról, laminált padlóról, bőrkanapéról, táskáról, sportcipőről, szőnyegből, kárpítból, mikrohullámú sütőről, főzőlapról és rozsdamentes háztartási eszközökről, fürdőszobai berendezésekről, üvegről, tükörről, edényekről minden makacs szennyeződést.

Használata: nedvesítse be a tisztítandó felületet és a Csodaradírt. Könnyed, körkörös mordulatokkal radírozza le a szennyeződéseket. Öblítse le a megtisztított felületet. A Csodaradíron keletkezett szennyeződést folyóvízzel, makacs szennyeződés esetén áztatással távolítsuk el. Ne csavarjuk a radírt, rázással távolítsuk el a felesleges vizet!

A radír a kívánt méretűre vágható, a radír használat során kopik.

Használat előtt karcpróbát végezzünk. Vegyszerrel együtt nem használható! Gyermekektől elzárva tartandó! Testfelületen nem használható! Foszfátot nem tartalmaz.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz