Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Kiehl Rapides fertőtlenítő-tisztítőszer utántöltő 1000ml

Rapides termékek »

5225 Ft/db
Egységár: 5.22 Ft/ml

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Kiehl Rapides fertőtlenítő-tisztítőszer utántöltő 1000ml részletes leírása

Folyékony, gyors tisztító- és fetőtlenítőszer alkohol és víz kombinációja.

1000 ml-es utántöltő; Rapides termék a felületfertőtlenítéshez.

Felhasználásra kész fertőtlenítő-tisztítószer minden terület teljes körű fertőtlenítésére illetve egyidejű tisztítására, olyan területeken, ahol a mikrobiológiai hatékonyság mellett a gyors fertőtlenítés és a rövid száradási idő is fontos. A fertőtlenített felületek száradás után azonnal érintkezhetnek élelmiszerekkel. Ivóvizes öblítés nem szükséges. Megfelel az EN 1276, EN 1650 és az EN 13697 irányelveknek, hatékony baktériumok, gombák és vírusok ellen. A Kiehl-RapiDés összetétele aldehid-, parfüm- és színezékmentes, használata védelmet biztosít a konyhákban leggyakrabban előforduló kórokozókkal szemben, mint pl. szalmonella és lisztéria. Mivel baktériumok és gombák ellen már 4 ° C-on is hatékony, ezért kiválóan alkalmas hűtőkocsik, hűtőberendezések, hűtőszekrények, hűtőpultok stb. fertőtlenítő tisztítására. Felvéve az IHO-listára. Élelmiszeriparban biztonságos felhasználásáról tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasználási terület
Minden alkoholálló felület fertőtlenítésésre illetve egyidejű tisztítására, pl. munkafelület, pult, csempe, vágódeszka, feldolgozó gép, kés, asztal, ajtókilincs, hűtőkocsi, hűtőberendezés, hűtőszekrény, hűtőpult stb., nemesfémből, üvegből, aluminiumból, kerámiából, alkoholálló műanyagból stb. Nem alkalmazható akrilüveg, alkoholra érzékeny és lakkozott felületeken.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz