Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

3M Futuro Classic "M" könyökrögzítő 1db

3M termékek »
3M Futuro termékek »

4764 Ft/db


3M Futuro Classic "M" könyökrögzítő 1db részletes leírása

Úgy élje életét, ahogyan szeretné, kompromisszumok nélkül. A teniszkönyök vagy golfkönyök igen kellemetlen fájdalommal járhat.

1 db könyökrögzítő; 3M termék teniszkönyök, golfkönyök, ínhüvelygyulladás esetére.

M (25,4-27,9 cm). A Futuro Classic Könyökrögzítő segít csökkenteni a könyökben és alkarban lévő kellemetlen érzést, így egész nap kiváló teljesítményt nyújthat a pályán vagy a munkájában - bármerre is vigye az útja. Speciális jellemzők: Állítható kompressziós pántok a személyre szabott illeszkedésért és támasztásért, a nyomást kifejtő párnázás megcélozza és segít csökkenteni a fájdalmat közvetlenül a forrásnál. Alkalmazható: teniszkönyök (laterális epicondylitis), golfkönyök (mediális epicondylitis), duzzanat, ínhüvelygyulladás, megerőltetés esetén. Terméktípus: Zárt.

Termékjellemzők és termékelőnyök: A sima, egyszerű design követi a könyök formáját és ruha alatt sem látszik. Duplán rugalmas, erős kötött anyag az optimális illeszkedésért és kényelemért. Megnyugtató melegséget és nyomást biztosít. Puha szélek az egész napos viselési kényelemért. Egyszerű le- és felvenni. Jobb és bal könyéken egyaránt alkalmazható.

Címkék:

3m3m futuro
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Srinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz