Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés Máj méregtelenítés

Bach Nr.29. Star of Bethlehem virágesszencia 20ml

Ernyős madártej (Star of Bethlehem) Bach virágesszencia: a kétségbeesés csoportjába sorolt virágesszencia.

20 ml-es virágesszencia; Bach termék azok számára akik megrázó élményeken mentek keresztül és nem tudták azokat feldolgozni.

*TIPP! Az összes Bach termék »

3159 Ft/db
Egységár: 157.96 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Azok számára, akik megrázó élményeken mentek keresztül és nem tudták azokat feldolgozni. Nem képesek vigaszt találni és boldogtalannak érzik magukat. A trauma gátolja őket a testi -lelki felépülésben. A múltba gyökerező mély fájdalom, amelytől nem képesek szabadulni. Általában akkor alkalmazható, amikor az érzelmi -lelki probléma valamilyen konkrét negatív élményhez köthető. Ilyenek lehetnek szeretet személy elvesztése, baleset utáni sokk, rossz hír hallatán, de bármilyen kisebb konfliktus helyzet is. Azok számára, akik érzelmi traumákat nehezen vagy nem tudták megfelelően feldolgozni. Viták és veszekedések okozta negatív érzelmi blokkok oldásra és kezelésre. Az ernyős madártej esszencia nem köthető egy-egy alkati sajátossághoz, hanem leggyakrabban a személyes trauma nem megfelelő megélése a boldogtalanság oka.

Mások ezeket vették még

21C Immunity kapszula 60db

8990 Ft/db
7990 Ft/db – 5 db-tól