Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Bach Nr.29. Star of Bethlehem virágesszencia 20ml

Bach termékek »

4649 Ft/db
Egységár: 232.44 Ft/ml

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Bach Nr.29. Star of Bethlehem virágesszencia 20ml részletes leírása

Ernyős madártej (Star of Bethlehem) Bach virágesszencia: a kétségbeesés csoportjába sorolt virágesszencia.

20 ml-es virágesszencia; Bach termék azok számára akik megrázó élményeken mentek keresztül és nem tudták azokat feldolgozni.

Azok számára, akik megrázó élményeken mentek keresztül és nem tudták azokat feldolgozni. Nem képesek vigaszt találni és boldogtalannak érzik magukat. A trauma gátolja őket a testi -lelki felépülésben. A múltba gyökerező mély fájdalom, amelytől nem képesek szabadulni. Általában akkor alkalmazható, amikor az érzelmi -lelki probléma valamilyen konkrét negatív élményhez köthető. Ilyenek lehetnek szeretet személy elvesztése, baleset utáni sokk, rossz hír hallatán, de bármilyen kisebb konfliktus helyzet is. Azok számára, akik érzelmi traumákat nehezen vagy nem tudták megfelelően feldolgozni. Viták és veszekedések okozta negatív érzelmi blokkok oldásra és kezelésre. Az ernyős madártej esszencia nem köthető egy-egy alkati sajátossághoz, hanem leggyakrabban a személyes trauma nem megfelelő megélése a boldogtalanság oka.

Címkék:

bach
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz