Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Bach Nr.38. Willow virágesszencia 20ml

Bach termékek »

4649 Ft/db
Egységár: 232.44 Ft/ml

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Bach Nr.38. Willow virágesszencia 20ml részletes leírása

Fűzfa (Willow) Bach virágesszencia: a kétségbeesés csoportjába sorolt virágesszencia.

20 ml-es virágesszencia; Bach termék azok számára akik szerint a sors igazságtalanul bánt velük és képtelenek harag nélkül elviselni az életüket.

Azok számára, akik szerint a sors igazságtalanul bánt velük és képtelenek harag nélkül elviselni az életüket. Neheztelnek a világra sértődöttek és mindenkinek panaszkodnak, hogy elbánt velük az élet. Keserűség és csalódottság érződik rajtuk emiatt nem képesek olyan dolgokat tenni, amelyet egykor szerettek. Irigylik mások szerencséjét és őket okolják sorsuk ilyetén alakulása miatt. Tele vannak önsajnálattal, de nem tesznek semmit annak érdekében, hogy megváltoztassák életük alakulását. Tehetetlenek és a körülmények áldozatának tartják magukat. Mindennek csak a rossz oldalát képesek látni. Gyakran válnak magányossá, mert senki sem érti meg őket. Nem tudják belátni, hogy önmaguknak is tenni kell valamit annak érdekében, hogy életük jobbra forduljon.

Címkék:

bach
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz