Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Gyógyfű NREM-mély alvás filteres tea 20db

Gyógyfű termékek »

609 Ft/db
Egységár: 30.43 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Gyógyfű NREM-mély alvás filteres tea 20db részletes leírása

A felhasznált gyógynövények közül a komlótoboz és a citromfű levél nyugtató, altató hatása régóta ismert.

20 db-os filteres tea; Gyógyfű termék a mély és egészséges alváshoz.

Hazánkban vadon termő és termesztett növények. A golgotavirág melegebb égövről származik, régóta használatos gyógynövényként. A teakeverékben egymás hatását kiegészítik és felerősítik. Az összetevőket világszerte felhasználják az altató-nyugtató hatás miatt, különféle keverékekben és kivonat formájában. Mindhárom drog-az Európai Gyógyszerkönyv mellett számos gyógyszerkönyvben hivatalos.

A keverék kiválóan alkalmas álmatlanság megszüntetésére, amikor nem szükséges azonnal valamilyen erős hatású altatószer alkalmazása. Mellékhatása jelenleg nem ismert. Az összetevők hatásai: Golgotavirág: Bernáth Jenő - Vadon termő és termesztett gyógynövények: “A hatásának igazolására viszonylag kevés farmakológiai vizsgálat folyt, a pontos határmechanizmus és az egyes vegyületek szerepe még ma sem teljesen ismert. A rendelkezésre álló adatok azonban igazolták, hogy nyugtató hatása van a központi idegrendszerre, felhasználható tehát enyhe nyugtató-, altató- és görcsoldó szerként. Belső feszültség csökkentésére, elalvási zavarok, szív- és gyomoridegesség, klimaxos panaszok esetén javasolt. Mivel mellékhatása nem ismert, felügyelet mellett gyerekek számára is alkalmazható." Komlótoboz: Bernáth Jenő - Vadon termő és termesztett gyógynövények: “A komlótoboz és az abból előállított extraktumok gyógyhatását széles körű farmakológiai és klinikai vizsgálatok igazolják. Az ESCOP- és E-Monográfiák adatai alapján eredményesen használható nyugtalanság, idegesség, álmatlanság kezelésére. Bizonyított még a komlótoboz étvágyjavító hatása is. Görcsoldó hatását ugyancsak leírták. Antimikrobiális hatása is ismert."Citromfű levél: Bernáth Jenő - Vadon termő és termesztett gyógynövények: “A citromfű levéldrogot teaként (önállóan) és más drogokkal együtt étvágy- és íz javító, altató teakeverékekben használják."

Címkék:

alvásgyógyfű
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz