Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

Tiens Ti-Energy "Elegáns Fekete" mágneses titán karkötő 1db

Tiens termékek »
Ti-Energy termékek »

36449 Ft/db

29159 Ft/db

Készleten! Ingyenes szállítással!

Tiens Ti-Energy "Elegáns Fekete" mágneses titán karkötő 1db részletes leírása

Jótékonyan harmonizálják a mágneses mezőt, valamint a pozitív és negatív ionokat az emberi szervezetben.

21 cm-es karkötő; Tiens termék a szervezet harmonizálásához.

Tapasztalatok azt mutatják, hogy a titán mágneses mezőjének 30 perces használata során megemelkedik a hőmérséklet, ellazul az izomzat és akadálymentesen áramlik a vér a szervezetben. A megemelkedett hőmérséklet csökkenti a diszkomfort érzetet és serkenti a véráramlást, mely lehetővé teszi a szervezet számára a gyorsabb méregtelenítést. Zsíros ételek és alkohol fogyasztása, a dohányzás és bizonyos készülékek használata növelhetik a vörösvértestek tapadását, ezáltal a vér viszkozitását.

A Tiens Ti-Energy karkötő használata hozzájárulhat a pozitív és negatív ionok harmonizálásához a szervezetben, amely pozitívan befolyásolja a vörösvértestek megfelelő eloszlását és így a vér áramlását.

Titán mágnes karkötő az örömteli vitalitásért!

A titán szuper erős fém, amely magas kémiai stabilitással és kiváló biokompatibilitással rendelkezik. Széles körben használják az orvosi eszközöknél és implantátumoknál. Egyetlen olyan fém, amely teljesen semleges az emberi szervezetre, nem okoz allergiát, nem mérgező vagy ártalmas és nem lép reakcióba az izmokkal vagy a csontozattal.

A titán harmonizálja a szervezet energiáinak természetes áramlását, támogathatja a vér megfelelő áramlását és fokozhatja a fizikai teljesítőképességet. Segíthet enyhíteni a feszültséget, az izommerevséget és csökkentheti a fáradtságérzetet. Serkentheti a véráramlást, a hosszú távú fizikai teljesítőképességet és elősegíti az általános jó közérzetet.

A titán enyhítheti az ízületi merevséget, valamint a menopauza okozta kellemetlen tüneteket a hölgyeknél. A Tiens Ti-Energy karkötőkben hatékony, természetes energiával bíró mágnest alkalmaznak. A mágneses mező képes szabályozni és kiegyensúlyozni a szervezetben található negatív és pozitív ionokat.

A mágnes hatásai:

Csökkentheti a fáradtságérzetet
Szabályozhatja az emberi szervezet természetes keringését és mágneses mezőjét
Csökkentheti a szabadgyökök termelődését és károsító hatásait.

Hasznos lehet azok számára, akik:

Hosszú munkaidőben dolgoznak, főként ülőmunkát folytatnak
Számítógép és mobiltelefon sugárzásnak vannak kitéve
Stresszhatás alatt állnak
Fáradtak, túlhajszoltak
Rossz alvók, egészségtelen életvitelt folytatnak
Feszültséget észlelnek az izomzatban testedzés után.

A Tiens Ti-Energy karkötő segíthet stabilizálni az elektromos áramlást a szervezetben. Ez pedig biztosítja a jobb vérkeringést, az izomzat ellazulását és enyhíti a fáradtságérzetet és megszünteti a rossz közérzetet. Izomlazítás és jobb vérkeringés Tapasztalatok azt mutatják, hogy a titán mágneses mezőjének 30 perces használata során megemelkedik a hőmérséklet, ellazul az izomzat és akadálymentesen áramlik a vér a szervezetben.

A megemelkedett hőmérséklet csökkenti a diszkomfort érzetet és serkenti a véráramlást, mely lehetővé teszi a szervezet számára a gyorsabb méregtelenítést. Az agyhullám változása A mért eredmények azt mutatják, hogy a negatív ionok fokozzák az agy hullámait és javítják a koncentrációt. Az emberi szervezet hőmérsékletének változása Az ember által termelt hő mennyiségét a véráram sebessége határozza meg.

Amikor gyorsul a vérkeringés, a hőmérséklet megemelkedik és fordítva is így van. A mért eredmény azt mutatja, hogy a jobb vérkeringés a hőmérséklet emelkedését eredményezte. Változások a vérben Zsíros ételek és alkohol fogyasztása, a dohányzás és bizonyos készülékek használata növelhetik a vörösvértestek tapadását, ezáltal a vér viszkozitását.

A Tiens Ti-Energy karkötő használata hozzájárulhat a pozitív és negatív ionok harmonizálásához a szervezetben, amely pozitívan befolyásolja a vörösvértestek megfelelő eloszlását és így a vér áramlását.

Használja a Tiens TI-Energy karkötőt minden nap és élvezze a kiegyensúlyozott életet! Titán karkötő az örömteli vitalitásért!

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz