Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés

Swanson A-vitamin 10000Ne kapszula 250db

Az A-vitamint, más néven retinolként, retinolekvivalensként vagy retinálként is emlegetik, de gyakran halljuk hámvédő vitaminként is.

250 db-os kapszula; Swanson termék a normál látás fenntartásához.

*TIPP! Az összes Swanson termék »

2800 Ft/db
Egységár: 11.2 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Előanyagaiból, az úgynevezett provitaminokból, a szervezetben is képződhet. A leginkább elterjedt előanyagok a különböző karotinoid vegyületek, melyek közül is a legaktívabb a ß-karotin, amely sárgarépában, sárgabarackban található. Ezek a vegyületek a bélrendszerben szükség esetén, változó hatásfokkal ugyan, de képesek A-vitaminná alakulni.

további információk...

Swanson A-vitamin 10000Ne kapszula 250db részletes leírása

Az A-vitamin igazolt hatásai: részt vesz a megfelelő vas anyagcserében. Hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntartásához, hozzájárul a normál látás fenntartásához, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A-vitamin szerepet játszik a sejtek differenciáló­dásában (elkülönülésében) Az A-vitamin szükségletét mikrogrammban (ug) mérik. Más jelölést is szoktak alkalmazni, ez a NE (Nemzetközi Egység), vagy angolul IU (International Unit). 1 NE A-vitamin egyenlő 1 ug retinollal, 6 ug ß-karotinnal, vagy 12 ug egyéb karotinnal. A táplálékkal bevitt A-vitamin 70-90%-az, a karotinok 20-50%-a hasznosul. Az egészséges felszívódáshoz természetesen szükséges zsiradék jelenléte, és kutatások szerint az E-vitamin is kedvezően befolyásolja a táplálékkal felvett A-vitamin hasznosulását.