Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vismed nedvesítő szemcsepp 20x0,3ml

TRB Chemedica termékek »
Vismed termékek »

2990 Ft/db
Egységár: 149.5 Ft/db

Készleten!

Vismed nedvesítő szemcsepp 20x0,3ml részletes leírása

Fermentációval előállított nátrium-hialuronát, 0,18%-os nedvesítő szemcsepp.

20 db-os szemcsepp; TRB Chemedica termék szemszárazság kezelésére.

Fermentációval előállított nátrium-hialuronát, 0,18 %. Nedvesítő szemcsepp. Steril, tartósítószert nem tartalmaz. Maximális komfortot biztosít. Kontaktlencse mellett is használható. A Vismed kedvezően hat a felszíni keratitis gyógyulására. Kiszerelés: 20 db, 0,3 ml-es egyedi adagot tartalmazó kiszerelés.

Összetétel: 1 ml oldat tartalma: 1,8 mg nátrium-hialuronát, nátrium-klorid, kálium-klorid, di-nátriumhidrogén-foszfát, nátrium-citrát, magnézium-klorid, kalcium-klorid és injekcióhoz való víz. Hipotóniás oldat.

Javasolt alkalmazás: A szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek vagy jeleinek kezelésére, ha azt olyan betegség okozza, mint például felszíni keratitisz, Sjögren-szindróma vagy primer szemszárazság szindróma. A szem hosszantartó újranedvesítésére szárazságérzés, a szem égése, fáradtsága esetén, valamint egyéb – egyebek mellett – por, füst, száraz hő, légkondicionáló, szél, hideg, hosszabb számítógép-használat, kontaktlencse viselése (kemény vagy lágy), vagy szemészeti vizsgálati eljárások által kiváltott apróbb, nem kóros panaszok.

Ellenjavallatok: A termék bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység.

Gyógyszerkölcsönhatások: Ne használja a Vismed szemcseppet a szemen alkalmazott egyéb gyógyszerekkel és termékekkel egyidejűleg, mivel módosíthatja hatásukat.

Mellékhatások: Nagyon ritkán előfordulhatnak átmeneti rendellenességek, például kötőhártyairritáció, idegentest érzés, vörösség vagy égő érzés a szemben, rövid ideig tartó homályos látás.

Adagolás és kezelés: Csavarja le a kupakot. Hajtsa hátra a fejét, majd emelje a kezelendő szem fölé a tartály csúcsát. Mutatóujjával húzza le az alsó szemhéjat. Nyomja össze a tartályt, és a Vismed egy cseppje könnyedén kicsöppen. Ha másképpen nem rendelik, szükség szerinti gyakorisággal 1 vagy 2 cseppet alkalmazzon a Vismed szemcseppből. Pislogást követően az oldat eloszlik, és egy átlátszó, hosszantartó bevonatot képez a szem felszínén. A Vismed kontaktlencse viselése esetén is alkalmazható (kemény vagy lágy).

Óvintézkedések: Ne érintse meg a nyitott tartály csúcsát, és ne érintse azt a szem felszínéhez. Ellenkező esetben a használat után a tartályt el kell dobni. Mivel a Vismed nem tartalmaz tartósítószert, a közvetlenül a felbontást követően fel nem használt oldatot el kell dobni. Ellenkező esetben a sterilitás nem garantálható, amely esetlegesen a fertőzés kockázatával járhat. Ne alkalmazza a Vismed szemcseppet, ha a tartály sérült. 2 és 25 °C között tárolandó. A tartályon és a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után ne alkalmazza a Vismed szemcseppet. Ha a Vismed alkalmazása során tartós kellemetlen érzés jelentkezik, forduljon orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó!

Jellemzők és hatásmechanizmus: A Vismed nátrium-hialuronátot, egy természetes polimert tartalmaz, mely az emberi szemben is megtalálható. A nátrium-hialuronát különleges tulajdonságainak köszönheti a Vismed viszkoelasztikus és vízmegkötő tulajdonságait. A Vismed stabil bevonatot képez a szemen, melyet a pislogás csak lassan távolít el. Így a Vismed maximális komfortérzet mellett a tünetek hosszantartó enyhülését biztosítja. A Vismed egyedi összetételének köszönhetően jól tolerálható. A Vismed tartósítószert nem tartalmaz.

Kiszerelés: 20 darab, egyadagos, 0,30 ml-es tartály.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz