Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

AlliMax fokhagyma kapszula 90db

Az Allimax egy prémium minőségű fokhagyma kapszula Angliából.

90 db-os kapszula; Allicin International Limited termék a keringés és az erek egészségéért.

*TIPP! Az összes Allicin termék »

13164 Ft/db
Egységár: 146.27 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Az Allimax az egyetlen, amely 100%-ban tartalmazza a fokhagyma legfontosabb egészségre jótékony összetevőjét, az allicint. E nélkül a növény antibakteriális, egészségvédő tulajdonságai nem érvényesülnek. A fokhagyma készítmények Európában és az Egyesült Államokban is a legkeresettebb táplálékkiegészítők közé tartoznak, a hazai patikák és gyógynövény boltok polcain is közel 100 féle kapszula, olaj közül választhatunk, a többségük hatásfoka azonban az allicin hiányában nem bizonyított.

további információk...

AlliMax fokhagyma kapszula 90db részletes leírása

A fokhagyma a legrégebbi fűszernövény, kb. 7000 éve ismert. Kirgizisztán sztyeppéiről származik. Gyógyító hatását már a görögök és a rómaiak is feljegyezték, francia beszámolók szerint a 18. századi pestisjárványt sokan ennek köszönhetően élték túl, az első világháborúban pedig fokhagyma borogatást alkalmaztak a sebek gyógyítására. A kutatások bebizonyították, hogy a fokhagyma antibakteriális hatása az allicinnek köszönhető, ami egy nagyon gyorsan lebomló instabil vegyület, a hétköznapi használatban főzésnél már elvész ez a hatóanyag. Éppen ezért a fokhagyma készítmények többségéből pont az a legfontosabb összetevő hiányzik, amely a fokhagyma jótékony hatásaiért felel. Az AlliMax fokhagyma kapszula azonban tartalmazza ezt az összetevőt, köszönhetően Peter Josling brit kémikusnak, akinek sikerült stabilizálni az allicint. Norman Bennett angol biomérnökkel és munkatársai segítségével pedig létrehozták ezt a fokhagyma készítményt, amely garantáltan stabil allicint tartalmaz. Összetevők: Allicin, GMO mentes Maltodextrin (burgonyakeményítő), akácia mézga (sűrítő anyag) E 414, növényi kapszula (HPMC - Hydroxy Propyl Methyl Cellulose). 1 db kapszula tartalmaz: Allisure: 180mg, allicin: 54mcg. Az AlliMax kapszula nem tartalmaz gabonát, olajos magvakat, élesztőt, szóját, cukrot, tejszármazékot, glutént, mesterséges ízesítőt és tartósítószert! Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják! Adagolás: Felnőtteknek: napi egy kapszula (egészség megőrzés érdekében) étkezések alkalmával, folyadékkal bevenni. Orvosi javaslatra a napi adag átmenetileg 10 kapszula /napig növelhető. Gyerekeknek: 3 éves kor alatt nem adható! 3-tól 7 éves korig a felnőtt adag fele (1/2 kapszula) javasolt. 7 éves kor felett a teljes felnőtt adag adható (akár az átmenetileg megnövelt felnőtt adag is).