Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Dr. Milesz fagyöngy-galagonya tinktúra 30ml

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

30 ml-es tinktúra; Dr.Milesz termék ideges eredetű és időskori szívpanaszok enyhítésére.

*TIPP! Az összes Dr. Milesz termék »

1760 Ft/db
Egységár: 58.66 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Mi a hatóanyaga? 3,00 g fehér fagyöngy leveles hajtásának (Visci albae stipes) és 3,00 g galagonya virágos hajtásvégének (Crataegi folium cum flore) alkoholos kivonata/30 ml. Mit tartalmaz még a készítmény? Segédanyagként 35-37% v/v alkoholt tartalmaz. Mikor nem szabad a készítményt szedni? A hatóanyagok iránti túlérzékenység esetén a készítmény alkalmazása ellenjavallt.

további információk...

Dr. Milesz fagyöngy-galagonya tinktúra 30ml részletes leírása

Mit kell tudnia a szedés megkezdése előtt? A készítmény egyszeri adagja (20 csepp) 0,30-0,32 g alkoholt tartalmaz, ezért a készítmény alkohol tartalmát figyelembe kell venni májbetegség és epilepszia esetén. Alkalmazása káros lehet alkoholbetegek, várandósak és gyermekek számára. Szedhetik-e a készítményt gyermekek is? A készítmény gyermekek számára nem alkalmazható figyelembe véve alkohol tartalmát és az alkalmazási területét. Szedhető-e a készítmény más gyógyszerekkel? A készítmény alkoholtartalma miatt az alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel nem szedhető. Egyes szívre ható gyógyszerekkel (pl.: szívglikozidok), vérnyomáscsökkentőkkel együtt szedve, azok hatását fokozhatja. Szedhető-e várandóság és szoptatás idején? Ezen élethelyzetekben alkalmazása nem ajánlott. Hogyan és mikor kell a készítményt bevenni? A Fagyöngy-galagonya tinktúrát étkezések előtt kevés folyadékkal ajánlatos bevenni. Mi az ajánlott adag? Az ajánlott napi adag felnőtteknek: 3x20 csepp. Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? A készítmény előírásszerű alkalmazása esetén nem ismeretesek mellékhatások. Ennek ellenére egyéni érzékenység a készítmény hatóanyagával szemben felmerülhet. Ilyen esetben forduljon orvosához, gyógyszerészéhez. Mire kell még ügyelnie a készítmény szedése során? A Fagyöngy-galagonya tinktúra gyermekek elől gondosan elzárandó! Mennyi ideig szedhető a készítmény? A készítmény hosszú ideig, kúraszerűen alkalmazható, általában 4-6 hét után célszerű néhány napos szünetet tartani. Hogyan kell tárolni a készítményt? Legfeljebb 25 fokon tárolandó.