Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

Netamin Ginkgo Biloba 300mg tabletta SZUPER kiszerelés 60db

Netamin termékek »

3098 Ft/db
Egységár: 51.64 Ft/db


Netamin Ginkgo Biloba 300mg tabletta SZUPER kiszerelés 60db részletes leírása

Segít a memória és az egészséges vérkeringés fenntartásában, javíthatja a szellemi teljesítőképességet, a koncentrációs- és tanulókészséget.

60 db-os tabletta; Netamin termék a memória és az egészséges vérkeringés fenntartásához.

A ginkgo biloba, más nevén páfrányfenyő, a Föld egyik legősibb növényfaja, melynek megkövült maradványait már a 270 millió éve kőzetrétegekben is megtalálták a kutatók. Az Ázsiában őshonos ginkgo fák akár ezer évig is elélhetnek, sőt, Japán és Kína területén találhatóak több mint 3000 éves egyedek is. A ginkgo biloba leveleit és magjait nagyjából 5000 éve alkalmazzák az egészség támogatására: különösképpen a szellemi funkciókra, emlékezőképességre és vérkeringésre gyakorolt hatásáról ismerik. A benne található aktív hatóanyagok alapvetően két fő csoportra oszthatóak: Terpenoidok, ezek közül is a legfontosabbak a ginkgolidok. Flavonoidok, például rutin, kvercetin, kempferol, és proantocianidinek. A flanovoidokról tudományosan bizonyították, hogy erősebbé tehetik a hajszálereket, támogathatják az agyi véráramlást, és segíthetnek a kognitív egészség fenntartásában. Emellett a ginkgóban olyan flavonoidok is fellelhetőek (pl. a kvercetin és a kempferol), melyek rendkívül hatékony antioxidánsok, a szabad gyökök számos faját hatástalanítják, ezzel megóvva a sejteket az oxidatív károsodás ellen.

A ginkgo biloba sokoldalú pozitív hatásait napjainkra tudományos vizsgálatok százai igazolták. Íme, csak néhány példa azokból a területekből, melyeken ez a természetes gyógynövény már bizonyított: a ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Értágító, keringésjavító hatása miatt gyakran alkalmazzák a szív- és érrendszer egészségének támogatására, keringési problémákra, visszérre, sőt, erekciós zavarokra is! A ginkgo flavonoidok a normál vérkeringés biztosítása által támogatják a kognitív (gondolkodáson alapuló) funkciókat, melyek kapcsolatban vannak az agy teljesítményével és reakcióképességével.

Segíthet a memória korral járó csökkenésének megállításában és a kognitív funkciók megőrzésében. Javíthatja a szellemi és fizikai teljesítőképességet, a koncentráló- és tanulókészséget. Nem véletlenül ajánlják intenzív tanuláshoz, vizsgákra való felkészüléshez, komoly szellemi vagy fizikai megterhelést jelentő munkákhoz!

Antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez. Egy 9 tudományos tanulmányt összegző elemzés szerint jótékony lehet demencia esetén. Egy másik, 21 tudományos tanulmányt összegző áttekintés szerint a hagyományos gyógyszeres kezelés mellett használva a ginkgo biloba növelheti a funkcionális képességeket az enyhe Alzheimer-kórban szenvedőknél. Azonban ezeken a területeken jelenleg még további kutatásokra van szükség. Az eddig elvégzett tudományos vizsgálatok biztató eredményeket mutattak a ginkgo biloba stressz, szorongás, illetve enyhe és közepes depresszió esetén történő alkalmazásakor.

Szedés: felnőtteknek napi egy tabletta. A napi adag tartalmaz (egy tabletta): Ginkgo Biloba (300 mg Ginkgo Biloba levélből): 300 mg. Összetevők: Ginkgo Biloba, csomósodást gátló (dikalcium-foszfát), emulgeálószer (nátrium-karboxi-metil-cellulóz), csomósodást gátló (szilícium-dioxid, sztearinsav), fényező anyag (sellak).

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz