Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Siema Vital Topevid étrend-kiegészítő tabletta 30db

Siema Vital termékek »

5415 Ft/db
Egységár: 180.49 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Siema Vital Topevid étrend-kiegészítő tabletta 30db részletes leírása

Pycnogenol, Q10 és szelén tartalmú étrend-kiegészítő tabletta.

30 db-os tabletta; Siema Vital termék a szervezet antioxidáns védelméhez.

Három bizonyított hatóanyag összeadódó hatásokkal és kiemelkedő eredményekkel. Komplex antioxidáns védelem: alapvető (szelén) + vízoldékony (Pycnogenol) + zsíroldékony (Q10) antioxidáns. Mindhárom hatóanyag GRAS (általánosan biztonságosnak elismert) és GMP (helyes gyógyszergyártási gyakorlat) minősítésű. A Pycnogenol a francia tengerparti fenyőfakéreg-kivonat vízoldékony antioxidáns. Az egyik legjobban ismert és kutatott természetes anyag a világon. Értágító, gyulladás-gátló, csökkenti a vaszkuláris permeabilitást (az érfalak átjárhatóságát).

Pycnogenol: a természet szuper antioxidánsa. A Q10 zsíroldékony vitaminszerű vegyület. Antioxidáns enzim, mely a sejtek energiatermeléséhez és optimális működéséhez nélkülözhetetlen. Pycnogenol: a természet szuper antioxidánsa. A szelén sokoldalúsága és az egészségre gyakorolt széleskörű kedvező hatásai egyedülállóak az ásványi anyagok világában. Meghatározó szerepet játszik szervezetünk antioxidáns védelmében, erősíti az immunrendszert. Egymást kiegészítő vagy közös hatásmechanizmusok. Szinergizmus A Q10-t regeneráló enzim szelénfüggő. Mind a Pycnogenol, mind a Q10 serkenti a nitrogénoxid (NO) termelését. Mind a Q10, mind a szelén csökkentheti a sztatin típusú koleszterint csökkentő gyógyszerek okozta mellékhatásokat. Történelmi klinikai eredmények: CoQ10+szelén: 50%-os szív-érrendszeri halálozás csökkentés idős emberekben. Az 50%-os szív-és érrendszeri halálozás csökkentés jelentőségében egyenértékű a legjobb gyógyszerekkel elért eredményekkel, kiemelkedő mellékhatás-profil mellett. CoQ10: 50%-os összhalálozás csökkentés szívelégtelenségben? Több mint egy évtized után a CoQ-10 az első terápia, amely javítja a túlélést szívelégtelenségben.

Adagolás: naponta 1- 2 tabletta.
Két kapszula hatóanyagtartalma: (%RDA): Pycnogenol: 50 mg (n), CoQ10: 100 mg (n), Szelén: 150 µg (273%).

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz