Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Easy Touch vércukorszint mérő tesztcsík 25db

Wellmed termékek »
Easy Touch termékek »

1974 Ft/db
Egységár: 78.97 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Easy Touch vércukorszint mérő tesztcsík 25db részletes leírása

A vércukor tesztcsík a Wellmed EasyTouch GU, GC és GCU vércukormérő készülékhez használható.

25 db-os tesztcsík; Wellmed termék a vércukorszint otthoni ellenőrzéséhez.

A vércukor tesztcsík használatáról: otthon is könnyen elvégezhető vércukormérés lehetőséget biztosítanak a gyártáskor reagenssel átitatott, kalibrált vércukormérő tesztcsíkok. A vércukor tesztcsíkot a készülék "tesztcsík nyílásába" helyezve automatikusan bekapcsolja a vércukormérő műszert. A vércseppet a "mintavételi zónához"érintve a vércukor tesztcsík magába szívja, ezután rögtön elindul a vércukor mérés. Kódkulcs mellékelve mindegyik dobozhoz, mely a vércukormérő készülék kalibrálását és a tesztcsík típusának felismerését automatikussá teszi.

A Wellmed EasyTouch vércukormérő készülékhez használatos tesztcsíkok színkóddal vannak ellátva a könnyebb felismerhetőség érdekében, a vércukor tesztcsík zöld. Kiszerelés: 25 db vércukor tesztcsík a dobozban. A cukorbetegség kialakulására hajlamosító tényezők örökletes hajlam, elhízás, mozgáshiány fennállása esetén ajánlott a rendszeres vércukor ellenőrzés, akár otthon is vércukormérők segítségével. Ellenőrizze vércukorszintjét, családja egészségét! Vércukormérés könnyedén, otthon, vércukormérő készülékkel.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz