Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Adamo kecskerutafű tea 50g

Adamo termékek »

218 Ft/db
Egységár: 4.36 Ft/g

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Adamo kecskerutafű tea 50g részletes leírása

A kecskerutafű teája vércukorszint-csökkentő, vizelethajtó, izzasztó hatású.

50 g-os tea; Adamo termék vércukorszint csökkentéshez.

Szoptató anyáknak tejszaporítószer. A kecskerutafű antibakteriális hatású, fokozza a sejtek inzulin érzékenységét-ez által csökkenti a vércukorszintet, serkenti a hasnyálmirigy működését, fokozza a tejtermelést. A népi gyógyászatban a növényt szoptatás alatt a tejtermelés fokozására ajánlják akár önmagában, akár tejszaporító teakeverékekben. A kecskerutafűből készített teát a 2-es típusú cukorbetegségben eredményesen alkalmazzák a vércukorszint csökkentésére.

A gyógynövény cukorbetegekre kifejtett hatását kutatások bizonyítják. A vizsgálatok kimutatták, hogy a kecskerutafű egy galegin nevű kémiai anyagot tartalmaz. Ennek az anyagnak köszönhető a gyógynövény cukorbetegség kezelésében tapasztalt különleges képessége. A galegin kémiailag nagyon hasonlít egy másik, a cukorbetegség kezelésére laboratóriumban kifejlesztett anyagra, a guanidine-re, mely többféle gyógyszer, például a metformin alapanyaga is. Lényeges különbség azonban, hogy a kecskerutának nincs mellékhatása, míg a guanidin hatóanyagot tartalmazó gyógyszer szedése számos kellemetlen mellékhatással rendelkezik. A gyógynövény hatásmechanizmusa pontosan nem ismert, de a tudományos kísérletek azt támasztják alá, hogy a szervezet sejtjeinek inzulin érzékenységét növeli, és ezáltal képes a vércukorszintet csökkenteni. Akiknél a metformin gyógyszer hatékonynak bizonyul, a kecskerutafű szintén hatékony gyógynövény lehet az inzulin érzékenység fokozásán keresztül.

Címkék:

adamovércukor
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz