Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vitamarin kapszula 90db

Energy klub termékek »

4900 Ft/db

4410 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Vitamarin kapszula 90db részletes leírása

Az Engraulis japonicus hal olajáról van szó.

90 db-os tabletta; Energy termék a vérnyomás- és véralvadékonyság szabályozásához.

A sarki tengerekben található halakkal ellentétben, ezen halak zsiradéka csaknem ideális arányban tartalmazza a telítetlen zsírsavakat, főleg az Omega 3-at, viszont a D- és A vitaminból kevesebbet tartalmaznak, a túladagolás veszélyének elkerülése érdekében.

A leglényegesebb zsírsavak rendkívül fontos szerepet játszanak az emberi szervezet több életfontosságú folyamatában. Részt vesznek többek között a vérnyomás- és véralvadékonyság szabályozásában, pozitívan befolyásolják a szervezet védekező rendszerét, illetve elősegítik a zsírok átalakítását. A D vitamin elősegíti a kalcium és a foszfátok felszívódását a belekből, és jelenléte elengedhetetlen az ideg- és izomrendszer helyes működését illetően is. Az A vitamin erősíti a szervezet ellenálló képességét, támogatja a csontok, a haj, a bőr és az íny növekedését, fejlődését, valamint pozitívan hat a látásra is. Különösképpen gyermekkorban és felnőtté váláskor válnak fontossá ezek az anyagok, ezért ilyenkor feltétlenül ajánlott a megfelelő kiegészítő készítmények, azaz például az ezek közé tartozó Vitamarin használata.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz