Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vitamin Station emésztőrendszer gyorsteszt 1db

Vitamin Station termékek »

2503 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Vitamin Station emésztőrendszer gyorsteszt 1db részletes leírása

Emésztőrendszeri rendellenességre utaló, székletben megjelenő, de szabad szemmel nem észlelhető rejtett vérzések kimutatására szolgál a gyorsteszt.

1 db gyorsteszt; Vitamin Station termék székletben megjelenő rejtett vérzések kimutatására.

Mivel a tünetek nem észlelhetőek, érdemes az emésztőrendszeri gyorsteszt segítségével meggyőződni arról, hogy egészséges-e tápcsatornánk belseje. 45 éves kor felett éves rendszerességgel ajánlatos elvégezni az emésztőrendszer tesztet, hogy meggyőződjünk tápcsatornánk épségéről, vagy időben orvoshoz fordulhassunk egészségünk megőrzése érdekében.

Az alábbi betegségekre utaló tünetet érzékeli a gyorsteszt, mint: vastagbélgyulladás, fekélyek, polip, végbélrepedés, vastagbélrák, vagy szájüregi vérzés. A gyorsteszt a székletvér önellenőrzésére kifejlesztett immunológiai teszt. A teszt elvégzése előtt nincs szükség speciális étrend betartására. A megbízható eredmény érdekében a székletminta gyűjtése 3 egymást követő napon történik. Melyek a teszt előnyei? egyszerű használat, diszkréten, otthon elvégezhető, megbízható eredmény 3 székletmintából, 93%-os pontosság, a teszt elvégzése előtt nincs szükség speciális étrend betartására. Rendelje meg az Emésztőrendszeri tesztet, és tesztelje emésztőrendszerét kényelmesen, otthonában. Ne feledje, minél előbb derül fény egy esetleges betegségre, annál hamarabb csökkenhetnek a kellemetlen tünetek, és annál nagyobb a valószínűsége, hogy nem alakulnak ki komolyabb szövődmények! Kinek ajánlott elvégezni a tesztet? 45-50 éves kor felett mindenkinek, emésztőrendszeri panaszokkal küzdőknek (pl. székrekedés, hasmenés, puffadás), azoknak akik, visszatérő hasi fájdalmat, hasi görcsöket tapasztalnak, azoknak, akiknek megváltozik a székelési szokása, azoknak, akik szokatlan, látszólag ok nélküli fogyást észlelnek, dohányzóknak, rendszeres alkoholfogyasztóknak, azoknak, akiknek a családjában már fordult elő vastagbél-, gyomorrák. Milyen betegségeket jelezhet a véres széklet? Vastagbélrák, gyomor-, nyombélfekély, gyomorhurut, vastagbél polip, fekélyes vastagbélgyulladás (colitis ulcerosa), végbélrepedés, aranyér, Crohn betegség. Mit tartalmaz a teszt? A doboz a teszt elvégzéséhez szükséges összes eszközt tartalmazza, mint: 1 db lezárt alumínium tasak, tartalma: tesztkazetta, páraelszívó párna. A dobozban található még: 3 db papírszalag a székletminta gyűjtéséhez, 1 db 2 ml oldatot tartalmazó mintagyűjtő cső védőzacskóban, 1 db használati utasítás. Az alumínium tasakot csak akkor nyissa fel, ha mindent előkészített a teszt elvégzéséhez, és a 3 napi székletminta a rendelkezésére áll. A páraelszívó párna nem vesz részt a tesztelési folyamatban!

Címkék:

vitamin station
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz