Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vitamin Station vese rendellenesség gyorsteszt 1db

Vitamin Station termékek »

1498 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Vitamin Station vese rendellenesség gyorsteszt 1db részletes leírása

A máj által termelt fehérje (albumin) normál esetben egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben található meg a vizeletben.

1 db gyorsteszt; Vitamin Station termék a vese rendellenességeinek kimutatásához.

Az albumin a legkisebb méretű fehérje, amely átjuthat a vese szűrőrendszerén, így a megemelkedett albumin szint a vese szűrőfunkciójának zavarára utal. Az albumin mérhető megjelenése a vizeletben a legkorábbi jelzője a vesekárosodásnak. A Vese rendellenesség teszt lehetővé teszi a megemelkedett albumin szint kimutatását, így a veseproblémák korai észlelését. Ha a vesék megfelelően működnek, az albumin szintje ki sem mutatható a vizeletben, vagy 10 mg/L alatt van.

Melyek a Vese rendellenesség gyorsteszt előnyei? Egyszerű, gyors használat, azonnali eredmény, otthon, diszkréten elvégezhető, eredmény 10 perc alatt. Tesztelje egészségét egyszerűen, gyorsan a Vese rendellenesség gyorsteszt segítségével! Az albumin szint ellenőrzésével az esetleges vesekárosodás a legkorábbi szakaszban kimutatható, így a gyógykezelés is idejekorán megkezdődhet. Ne habozzon, teszteljen!

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz